Σε πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η εμφάνιση του Αλέξη Παππά στον μεγάλο τελικό του Survivor. Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται την βραδιά του τελικού στο πλατό.

Αυτό είναι κάτι το οποίο υπάρχει στο συμβόλαιό τους και για το οποίο έχουν υπογράψει. Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor δέχτηκε πρόταση από τον Alpha για να παρουσιάσει το Bachelor, την οποία αποδέχτηκε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Pappas (@alexispapas)

 

Ο Αλέξης Παππάς αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε βίλα στο Πόρτο Ράφτη όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του reality του Alpha, και αυτό δεν βοηθάει στο να βρεθεί την Δευτέρα 5 Ιουλίου στον τελικό του Survivor.

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά μίλησε με την Acun Medya προκειμένου ν’ αποδεσμευτεί ο ηθοποιός, αλλά αυτό είναι λίγο δύσκολο και το μόνο που μένει είναι η εταιρία παραγωγής του Τούρκου να τα βρει με τους ανθρώπους του καναλιού της Κάντζας προκειμένου να καταφέρει ο Αλέξης Παππάς να βρεθεί μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του στη μεγάλη βραδιά της ανάδειξης του νικητή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ