Η σειρά «Αγγελική», που όλοι αγαπήσαμε έρχεται στο τέλος της, με ένα συναρπαστικό φινάλε.

Ο Δημήτρης πεθαίνει από τα χέρια της ίδιας της μητέρας του. Η Αθηνά τον πυροβολεί, αφού μετά ο χαμός συνεχίζεται και με την αυτοκτονία της ίδιας. Αυτό το εντυπωσιακό φινάλε της καθημερινής σειράς σηματοδοτείτε από τη δικαίωση, το πόνο, αλλά παράλληλα και τη λύτρωση.

Που είναι θαμμένος τελικά ο πατέρας της Αγγελικής; Η πρωταγωνίστρια σκάβει μανιωδώς για να ανακαλύψει την αλήθεια, αλλά ευτυχώς ο Μιχάλης είναι εκεί και την πείθει να πάει σπίτι, για να μην την υποψιαστεί κανείς, αφού είναι σημαντική μέρα για την οικογένεια Αργυρού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η Αγγελική αποκαλύπτει τα πάντα στον Δημήτρη, εκείνος συνειδητοποιεί πως πρέπει να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Ο Παύλος, καταλαβαίνει πως με αυτό που έκανε η Τζένη όλα τελείωσαν και προσεγγίζει τη Σοφία, για να της μιλήσει για μια τελευταία φορά. Ο Νικόλας τραυματίζεται σοβαρά από τον Δημήτρη από μία σφαίρα που προοριζόταν για την Αγγελική, και παλεύει για να μείνει ζωντανός. Η αστυνομία φτάνει στο κτήμα. Εκείνη την ώρα ο Δημήτρης με την Αθηνά καταλαβαίνουν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση. Η Αθηνά πυροβολεί το γιο της και τον σκοτώνει και στη συνέχεια αυτοκτονεί. Η Αγγελική πιάνει τον Στέφανο για να του ανοίξει την καρδιά της. Η στάση του για άλλη μια φορά την εκπλήσσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ