Με ένα επεισόδιο γροθιά στο στομάχι έρχονται οι «24 ΩΡΕΣ», αποκαλύπτοντας τον βουβό πόνο ενός 72χρονου πατέρα που ζει έναν απίστευτο γολγοθά μαζί με την 10χρονη κορούλα του. Θύματα βίας και ρατσισμού και οι δύο αποφασίζουν να σπάσουν τα «δεσμά» τους και να προβούν σε καταγγελίες…

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 18:45, στον ALPHA Κύπρου, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του φέρνουν στο φως τη συγκλονιστική ιστορία του κ. Γιώργου, ενός καλοκάγαθου 72χρονου πατέρα, και της 10χρονης κόρης του, Δέσποινας. Και οι δύο βιώνουν μία μεγάλη και συνεχή ταλαιπωρία, λόγω της γραφειοκρατίας και της έλλειψης ευαισθησίας από τα αρμόδια κέντρα του Κράτους, αλλά και εξαιτίας του κοινωνικού ρατσισμού μιας μερίδας ανθρώπων.

Ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας τού έκλεισε την πόρτα, κατακρίνοντάς τον επειδή απέκτησε παιδί σε μεγάλη ηλικία. Σήμερα, πατέρας και κόρη συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό και να σηκώνουν με πόνο τον σταυρό τους.

Ποιους καταγγέλλει ο κ. Γιώργος ότι γνώριζαν για την κατάσταση και ποιοι τον απειλούσαν να μην μιλήσει για να μην χάσουν τη δουλειά τους και αυτός το παιδί του; Γιατί το Κράτος, με μια αντιφατική, αλλά και γραφειοκρατική συμπεριφορά, επιμένει να κρατά αυτούς τους ανθρώπους μέσα στην εξαθλίωση και σε έναν φαύλο κύκλο που με μαθηματική ακρίβεια μπορεί να οδηγήσει σε μια τραγωδία;

Γιατί κινδυνεύει η κατάσταση της υγείας τους και πώς κάποιοι άνθρωποι στην περιοχή των Φοινικαριών αποδεικνύουν πως υπάρχει ακόμη ανθρωπιά; Αυτές και άλλες αποκαλύψεις έρχονται να φωτίσουν οι «24 ΩΡΕΣ», οι οποίες δεν ξεχνούν το κοινωνικό τους χαρακτήρα και τις παρεμβάσεις τους που έχουν ως στόχο να αλλάζουν τα κακώς έχοντα της κυπριακής κοινωνίας και πολιτείας.

Η εκπομπή φέρνει σε πρώτο πλάνο… πείνα, εξαθλίωση και άλλα πολλά που αποτελούν μέρος του απίστευτου γολγοθά ενός ανθρώπου, ο οποίος, παρά τα προβλήματα, ήθελε και θέλει το καλύτερο για το παιδί του.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, μην χάσετε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 18:45 ένα επεισόδιο που θα συνταράξει και θα δώσει μαθήματα ζωής. Μία ιστορία για τον κάθε Γιώργο και την κάθε Δέσποινα που αποδεικνύει πως ποτέ δεν πρέπει να βγαίνουν συμπεράσματα από οποιαδήποτε εξωτερική εικόνα, γιατί η πραγματικότητα μπορεί να απέχει.

«24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 18:45 στον ALPHA Κύπρου και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ