Η Ζωζώ Σαπουντζάκη χορεύει με τον Άντονι Κουίν στην κλασική σκηνή της ταινίας “The Greek Tycoon” του 1978, που βασιζόταν στη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

H ταινία, σε σενάριο του Νίκου Μαστοράκη δεν ήταν μια επίσημη  βιογραφία του Έλληνα Κροίσου. Τα ονόματα των πρωταγωνιστών είχαν αλλάξει για νομικούς λόγους. Αντί για Ωνάσης, ο χαρακτήρας του Κουίν ονομαζόταν Τομάσης, η Ζακλίν Μπισέ, αντί για Κένεντι λεγόταν Κάσιντι κ.ο.κ.

 

Η ταινία "The Greek Tycoon" βγήκε στις αίθουσες το 1978 με πρωταγωνιστές τον Άντονι Κουίν και τη Ζακλίν Μπισέ. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη συμμετείχε με ένα μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο.
Η ταινία “The Greek Tycoon” βγήκε στις αίθουσες το 1978 με πρωταγωνιστές τον Άντονι Κουίν και τη Ζακλίν Μπισέ. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη συμμετείχε με ένα μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο.

 

 

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανίζεται στην ταινία σε μια σύντομη αλλά ιδιαίτερη σκηνή, όπου χορεύει με τον Άντονι Κουίν. Το γύρισμα της σκηνής αποδείχθηκε επεισοδιακό με την Ζωζώ να ξεσπά σε κλάματα, να απειλεί ότι θα φύγει κ.ο.κ, σύμφωνα πάντα με τις διηγήσεις της.

«Τον Άντονι Κουίν τον γνώρισα όταν έπαιξε τον Ωνάση.» έχει διηγηθεί η Ζωζώ «Είχα μια σκηνή επτά λεπτά. Ήταν πληθωρικός άνθρωπος, καλός. Μια μέρα σε ένα γύρισμα, όπως μιλάγαμε, βλέπω τη Ζακλίν Μπισέ να πηγαίνει φουριόζα στον παραγωγό. Μόλις έφυγε, εκείνος μου ζήτησε να μικρύνουμε τον ρόλο. «Καλά δεν πειράζει, θα φύγω», του είπα. Με έπεισε τελικά ο Κουίν.

“Η Μπισέ ήταν στριμμένη. Είχα πάρει ένα ζέρσεϊ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και κόκκινα τριαντάφυλλα. Μόλις το έδειξα μου έφεραν μια κλος δική της φούστα κι ένα μπλουζάκι με μανικάκι. «Αυτά θα φορέσεις». Τα πήρα, πήγα στο μακιγιάζ, τουλάχιστον να με βάψουν. Μου λένε «άβαφη θα βγεις». Ξανά κλάματα. Τελικά είχαν δίκιο. Το είδα στο αποτέλεσμα. Αλλά κι εγώ, όσο γύριζε η κάμερα, δάγκωνα κρυφά τα χείλη μου να κοκκινίσουν.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ