Η Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται τη Στέλλα στη σειρά του Alpha “Σασμός” μίλησε στο yupiii και αναφέρθηκε στην επιτυχία του σήριαλ, τα κοινά που έχει με την ηρωίδα της αλλά και στο ενδεχόμενο δεύτερης σεζόν.

«Το πίστευα μέσα μου ότι θα πάει καλά, αλλά αυτό που έχει γίνει δεν το φανταζόμουν. Παίζει σε μια ώρα με πολύ ανταγωνισμό και όσο και αν σκέφτεσαι πως η δουλειά θα πάει καλά, γι’ αυτό και επιλέγεις να την κάνεις, τόση μεγάλη αποδοχή και πώρωση του κόσμου δεν την περίμενα. Είμαι τρομερά ευγνώμων για αυτό το πράγμα που μου έχει συμβεί και προσπαθώ λίγο να καταλάβω όλο αυτό που γίνεται. Εγώ απολαμβάνω το παιχνίδι και με τον κόσμο, να τρολάρω και τον ρόλο μου, να το βλέπω και σαν θεατής αυτό που κάνω. Αυτό δεν το είχα τόσο έντονα παλιότερα, αλλά επειδή κι εγώ έχω αλλάξει, τώρα μπορώ να το ζήσω από όλες τις πλευρές», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός μιλώντας στο yupiii και τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο.

Ακόμη, η Ευγενία Σαμαρά αναφέρθηκε στα κοινά με την ηρωίδα της, λέγοντας: «Υπάρχει κάτι κοινό με τη Στέλλα, γιατί όλοι οι φίλοι μου ξέρουν πως αν η Ευγενία μετακομίσει τη Δευτέρα, την Τρίτη όλα θα είναι στη θέση τους, μέχρι και κάδρα κρεμασμένα. Οπότε τη Στελλίτσα την καταλαβαίνω πάρα πολύ, που θέλει με τόσο πάθος να φτιάξει τη ζωή της, που έψαχνε τα ωραία της τα έπιπλα και της το χαλάσανε. Επίσης, γελάω πολύ γιατί έχει πολλά νεύρα αυτό το κορίτσι. Δεν της συμβαίνουν και λίγα βέβαια».

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Γίνεται φόνισσα και της κόβει τον λαιμό με το μαχαίρι 

Όσον αφορά στο μέλλον του “Σασμού” η Ευγενία Σαμαρά δήλωσε: «Δεν έχουμε κάποια τέτοια ενημέρωση. Αν ήμουν θεατής, με τέτοια επιτυχία θα ήμουν σίγουρος πως θα συνεχιστεί. Εγώ θέλω πολύ σαν συντελεστής, παρόλα αυτά θα ήθελα, εφόσον παρθεί αυτή η απόφαση, να στηρίζεται σεναριακά. Να μην ξεχειλώσει κάτι απλά για να υπάρχουμε στην τηλεόραση. Αλλά, αν και εφόσον συνεχίσουμε για δεύτερη χρονιά, αυτή η απόφαση θα είναι σίγουρα δομημένη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ