Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ που από τις 10:15 το πρωί της Πέμπτης κρατούν στην αγκαλιά τους το μονάκριβο γιο τους. Ο μικρός που μοιάζει στον μπαμπά του σαν πιστό αντίγραφο, σύμφωνα με τα όσα λένε οι φίλοι του ζευγαριού που τους επισκέφθηκαν στο μαιευτήριο Ιασώ, ζυγίζει τρία κιλά και ήρθε στον κόσμο σκορπώντας απίστευτη ευτυχία στους γονείς του.

Η Ανίτα καλωσόρισε το μωρό με μια μεγάλη αγκαλιά και δάκρυα χαράς ενώ ο ευτυχισμένος πατέρας δεν σταμάτησε στιγμή να χαζεύει τον γιο του, να τραβάει φωτογραφίες και να ζει το θαύμα της ζωής για πρώτη φορά. Δίπλα στο ζευγάρι, σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη και πολύτιμη στιγμή ο γιατρός τους, μαιευτήρας, γυναικολόγος, Στέφανος Χανδακάς, ο οποίος γέμισε με ασφάλεια και σιγουριά την Ανίτα, ακόμα και τις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να πέρασε κατά την διάρκεια των μηνών της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι λάμπει είναι ευτυχισμένο και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην κοινή του ζωή που έχει άπλετο φως ανιδιοτελή αγάπη και πρωτόγνωρα μοναδικά συναισθήματα. Οι δύο έγιναν τρεις σε μια διαδρομή που ευχόμαστε να έχει τύχη και υγεία. Χάρη και Ανίτα να σας ζήσει!

 

 

View this post on Instagram

 

Με ρωτάτε πολύ συχνά αν έχω άγχος ή αν φοβάμαι καθόλου την διαδικασία της γέννας???? Η απάντηση μου πάντα είναι το ίδιο: -δεν φοβάμαι καθόλου, ίσα-ίσα ανυπομονώ να έρθει η μέρα εκείνη και να το ζήσω επιτέλους αυτή την εμπειρία, και ο λόγος για αυτό, για το πως αντιμετωπίζω την σκέψη της γέννας και όλη την διαδικασία, είναι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ο @stefanoschandakas ο οποίος ήταν και είναι μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι μαζί με την φανταστική ομάδα του??‍♀️??‍♀️??‍♀️ Με τον @harrischristopoulos έχουμε περάσει στιγμές που φοβηθήκαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε αλλά ο Στέφανος πάντα με τον τρόπο του και βέβαια με βάση την εμπειρία του μας καθησύχαζε και μας έκανε να νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια στα χέρια του?? Το «σ’ευχαριστούμε» είναι λίγο για να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!!! ???? #countdown #readytopop

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ