Μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, κρατά καλά προστατευμένη την προσωπική της ζωή. Η Μαρία Μπεκατώρου μπορεί να ζει την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία, όμως πίσω από τα φώτα θέλει να έχει ισορροπία και ανθρώπους που την αγαπούν. Και τα καταφέρνει περίφημα.

Έχοντας βρει τον άντρα της ζωής της, τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, πορεύονται με αγάπη και σεβασμό και δεν απασχολούν. Ο έρωτάς τους, μάλιστα, στεγάζεται σε ένα υπέροχο σπίτι που σπάνια έχουμε δει. Το προφίλ της οικοδέσποινας του «Chase» είναι γεμάτο από φωτογραφίες της από εκπομπές, ωστόσο ξεχωρίζουν κάποια στιγμιότυπα από το σπίτι της.

Πρόσφατα, μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σαλόνι της στο οποίο διακρίνουμε έναν υπέροχο καθρέφτη, φυτά, διακοσμητικά-μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις και ένα ξύλινο coffee table γεμάτο περιοδικά. Το αποτέλεσμα είναι κομψό και «ζεστό» με τη Μαρία Μπεκατώρου να αποδεικνύει ότι το προσωπικό της στυλ βρίσκεται και στη διακόσμηση του σπιτιού.

Μαρία Μπεκατώρου
Αγαπημένο σημείο της παρουσιάστριας είναι η κουζίνα, καθώς η ίδια έχει αποκαλύψει ότι λατρεύει να μαγειρεύει. Σε αυτό το μέρος, λοιπόν, του σπιτιού μεγαλουργεί γευστικά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ