Είναι από τα αγαπημένα κορίτσια της μικρής οθόνης και μία από τις εξαιρετικές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έχει συστηθεί στο ευρύ κοινό, μέσα από εκπομπές της τηλεόρασης, όμως ο κόσμος την αγάπησε περισσότερο μέσα από τα social media.

Ιδιαίτερα ενεργή, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από τη ζωή της ως μαμά. Η δημοσιογράφος, που φημολογείται ότι έχει χωρίσει αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι και μας έδειξε την αγαπημένη της γωνιά.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Συγκεκριμένα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου λατρεύει την τραπεζαρία της που απέχει πολύ από αυτές που βλέπουμε συνήθως. Ο λόγος είναι ένας: έχει διακοσμήσει τον ένα τοίχο με neon γράμματα. «Girls just wanna have fun», αναγράφεται και -στο ένα βίντεο που ανέβασε- φαίνεται η ίδια και οι κόρες της να χορεύουν.

Η μετακόμιση και το μήνυμα της στο Instagram

Τον Σεπτέμβριο, παρουσιάζοντας στο Instagram το νέο της σπίτι, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε μοιραστεί τις σκέψεις της για το νέο της ξεκίνημα στη ζωή της.

«Αν έχεις μπει ποτέ σε καινούργιο άδειο σπίτι, ξέρεις πολύ καλά αυτό το παράξενο συναίσθημα: φόβος, άγχος, ενθουσιασμός, όλα στο μπλέντερ. Και αναρωτιέσαι, “από που να το πιάσω; Ποιο είναι το πρώτο βήμα;” και η απάντηση δεν είναι προφανής, γιατί εκείνη τη στιγμή ακόμα και το Έβερεστ σου μοιάζει με λοφάκι. Ξέρεις πότε ένιωσα μια ανακούφιση; Όταν συνειδητοποίησα πως, ανοίγοντας αυτήν την πόρτα, είχα ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Έχω ξεκινήσει και προχωράω» είχε γράψει στα social media.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ