Κι όμως! Μια Κύπρια κατάφερε να αποκτήσει θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα που εργάζονται ως χορευτές στην Disneyland.

Η νεαρή Τζωρτζίνα Χριστοδούλου από την Λεμεσό, πραγματοποίησε σύνδεση μέσω Skype με την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” του Alpha Kύπρου και μίλησε για την μοναδική εμπειρία που βιώνει, όνειρο για πολλούς συναδέλφους της.

Η ίδια αποκάλυψε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για το πως ξεκίνησε το ταξίδι και πως κέρδισε τελικά την θέση εργασίας μετά από μια δύσκολη οντισιόν.

Εργάζομαι εδώ και 4 χρόνια. Στην αρχή όταν τελείωσα το σχολείο πήγα στην Αγγλία για σπουδές, οπότε ήμουν 5 χρόνια εκεί και μετά μου ήρθε η ευκαιρία για οντισιόν στην Disneyland και τότε το πήρα. Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι οντισιόν στο εξωτερικό, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Υπήρχαν δυο στάδιο, ένα για ρόλους και ένα για χορό, πέρασα και τα δυο στάδια και περίμενα για έξι μήνες για να με ειδοποιήσουν. Μέχρι τότε εργαζόμουν και δούλευα παράλληλα μέχρι να με ειδοποιήσουν

Στη συνέχεια, η καλλιτέχνιδα που διαπρέπει στην Γαλλία μίλησε για την καθημερινότητα της στο μαγικό πάρκο της Ευρώπης και το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί όταν εργάζεται.

Πρέπει να έχεις συγκεκριμένο βάρος και ύψος για παίξεις κάποιον ρόλο, ο καθένας καταλήγει εκεί που τον αντιπροσωπεύει. Δουλεύουμε 8 ώρες την ημέρα, δυο ρεπό την εβδομάδα και άδειες. Χορεύουμε στις παρελάσεις, κεντρικούς ρόλους σε musical ανάλογα με την εποχή. Σε ένα 8ωρο μπορεί να κάνεις 4-5 παραστάσεις, είναι πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να ξέρεις πως να χειρίζεσαι το κορμί και όλα τα υπόλοιπα πάνω στην σκηνή.

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ