Ο Χαράλαμπος Τιμοθέου και τα μέλη της Team Timotheou, λαμβάνουν μέρος στο Cyprus Rally 2020 (16-18 Οκτωβρίου) με το σύνθημα «Τρέχουμε για την ζωή».

Ο Χαράλαμπος μετά από την διάγνωση του με λευχαιμία το 2018, έζησε την αγωνία του κάθε παθόντα αυτής της ασθένειας…την εξεύρεση συμβατού δότη για μυελό των οστών. Αφού ανάρρωσε υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα έκανε ότι μπορούσε για να προωθήσει την ενθάρρυνση εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών!

Φέτος, 2 χρόνια μετά, ο Χαράλαμπος και η Team Timotheou ξανατρέχει στο Cyprus Rally 2020 και σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνουν 2 εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ως σκοπό την ενθάρρυνση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου απο τις 4:00 μμ μέχρι τις 6:00 μμ στο My Car Wash στο My Mall στην Λεμεσό όπου οι πελάτες και οι επισκέπτες θα μπορούν να εγγραφούν σαν εθελοντές και μέρος των εσόδων από το πλύσιμο των αυτοκινήτων μεταξύ των ωρών που αναγράφονται θα δοθεί στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα!

Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου απο 4:30 μμ μέχρι τις 7:00 μμ στο Mall of Cyprus σε συνεργασία και πάλι με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ