Η Nespresso, πρωτοπόρος στην παρασκευή καφέ και γνωστή για την υψηλή ποιότητα Espresso, παρουσίασε σήμερα 28.09.2021 το νέο σύστημα μηχανής VERTUO στην Κυπριακή Αγορά. Η παρουσίαση έγινε στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Βίκυ Καγιά.

To VERTUO σύστημα έχει πάρει την έμπνευσή του από τα διαφορετικά στυλ και μεγέθη κούπας που μπορούμε να απολαύσουμε σε μια καφετέρια. Φτιάχτηκε για τους λάτρεις του καφέ που θέλουν να πειραματίζονται με διαφορετικές γεύσεις και μεγέθη, όπως έναν espresso το πρωί και μια μεγάλη κούπα καφέ το απόγευμα. Η VERTUO προσφέρει 30 διαφορετικά ποικιλίες καφέ σε 4 διαφορετικά μεγέθη με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η μηχανή VERTUO ανατρέπει τα καθιερωμένα αφού η Nespresso καινοτομεί για άλλη μια φορά παρουσιάζοντας τη Centrifusion Technology και χρησιμοποιεί τη δύναμη της φυγοκέντρισης (της πολύ γρήγορης περιστροφής). Με αυτή την τεχνολογία, μια μηχανή VERTUO, μπορεί να παρασκευάσει καφέ σε διάφορα μεγέθη και στυλ, και να προσφέρει την υψηλής ποιότητας εμπειρία καφέ που περιμένουν οι καταναλωτές καφέ από τη Nespresso.

Η ποσότητα του καφέ είναι μία από τις παραμέτρους που ρυθμίζεται μέσω του μοναδικού barcode που βρίσκεται πάνω σε κάθε κάψουλα. To VERTUO σύστημα έχει κάψουλες σε 4 διαφορετικά μεγέθη. Η κάθε κάψουλα έχει ένα μοναδικό γραμμωτό κώδικα όπου ρυθμίζει 4 διαφορετικές παραμέτρους: την ποσότητα της εκχύλισης, τη θερμοκρασία του νερού, το χρόνο προετοιμασίας του ροφήματος και τέλος τον αριθμό των περιστροφών της κάψουλας. Μία μηχανή Nespresso VERTUO, μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη και για μικρή, αλλά και για μεγάλη κούπα καφέ από 40, 80, 150, 230, σε 535 ml.

Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό event:

Κλαίρη Σκουφίδου, Σπυρούλλα Σπύρου

Μελίνα Τσιγκαρίδου, Αλεξία Αντωνιάδου

Τζώρτζια Παναγή

Ανδρεάνα Φραγκούδη, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη

Nick Christopher, Κρίστυ Αγαπίου

Νίκος Κανέτη

 

Βίκυ Καγιά

 

Μελίνα Τσιγκαρίδου, Γιώργος Ερωτοκρίτου

Ανδρέας Δημητρόπουλος, Πέτρος Πέτρου, Μελίνα Τσιγκαρίδου, Ζαχαρίας Φιλιππίδης, Γιώτα Δαμιανού

 

Η Nespresso VERTUO είναι διαθέσιμη από την 1η Σεπτεμβρίου στις Nespresso Boutiques:

Mall of Cyprus, 3 Verginas Street, 2025

Nicosia Mall, Madrid 2, Lakatamia, 2306

Metropolis Mall, European Union Avenue 5, 6043

My Mall, 285, Franklin Roosvelt, Limassol 3150- My Mall

Stasikratous, 18, Stasicratous Street, 1065

Alpha Mega, 3, Nikou Kranidioti, Engomi

Olympic Residence, 353 Olympic Residence, 28th October Street, 3107

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα της Nespresso www.nespresso.com.cy, επικοινωνήστε με το Nespresso Club στο 8000 22 33 (Freephone) ή κατεβάστε την εφαρμογή Nespresso App. onelink.to/nespressocy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ