Ώρα πολιτισμού για την Κύπρο με την τέχνη να είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Η θεατρική ζωή του τόπου πήρε πνοή μέσα από την επανέναρξη των θεατρικών παραστάσεων του ΘΟΚ με το έργο “Η μικρή μας πόλη”, σε σκηνοθεσία Αλεξίας Παπαλαζάρου.

Πλήθος κόσμου από την καλλιτεχνική, πολιτική ζωή του νησιού καθώς και θεατρόφιλοι, έδωσαν το παρόν τους τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Η είσοδος στο θέατρο της σχολής Τυφλών γίνονταν ανά τέσσερα άτομα (μέγιστος αριθμός παρέας) ενώ υπήρχε απόσταση κενών καθισμάτων μεταξύ των θεατών. Η προπώληση των εισιτηρίων θεωρείται απαραίτητη για να αποφευχθεί ο συνωστισμός ενώ οι ταξιθέτες είναι υπεύθυνοι για την σωστή τήρηση των μέτρων κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο.

Η παράσταση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία όσον αφορά την τήρηση των μέτρων αλλά και όσον αφορά την μεταλαμπάδευση των θετικών μηνυμάτων της παράστασης. Το ΗELLO! Cyprus βρέθηκε στην πρώτη παράσταση μετά την “καραντίνα” και απαθανάτισε όσα συνέβησαν λίγο πριν την πρεμιέρα ενώ μίλησε με την σκηνοθέτιδα της παράστασης, τους πρωταγωνιστές, ανθρώπους από την κοσμική και πολιτική ζωή του τόπου αλλά και με την Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ του ΘΟΚ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η Μικρή μας Πόλη”

Μετάφραση-Δραματουργική προσαρμογή-Σκηνοθεσία: Αλεξία Παπαλαζάρου

Σκηνικά-Κοστούμια: Ηλέκτρα Κυθραιώτου

Μουσική: Κώστας Κακογιάννης

Στίχοι τραγουδιών: Πάμπος Κουζάλης

Κίνηση-Χορογραφία: Παναγιώτης Τοφή

Σχεδιασμός φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης

Παίζουν: Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Νεκτάριος Θεοδώρου, Ηλιάνα Κάκκουρα, Πάνος Μακρής, Μαρίνα Μανδρή, Γιάννης Μίνως, Μαρία Φιλίππου

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ΄, Λευκωσία Τρίτη 9, Τετάρτη 10, Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, 21:00, στις 19 Ιουνίου 2020 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού και στις 25 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Δήμου Σωτήρας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

H προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση «Η μικρή μας πόλη», γίνεται αποκλειστικά από το κεντρικό ταμείο του ΘΟΚ, οδός Γρηγόρη Αυξεντίου 9, Λευκωσία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εισέλθετε στο θέατρο το βράδυ των παραστάσεων, αλλά και για να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός στην είσοδό του, είναι να έχετε προαγοράσει το εισιτήριό σας, καθώς δεν θα πραγματοποιείται πώληση εισιτηρίων από το ταμείο του Αμφιθεάτρου Μακαρίου Γ΄.

Κεντρικό ταμείο ΘΟΚ, Γρηγόρη Αυξεντίου 9, τηλ.: 77 77 27 17

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σαββάτο, 10:00-13:30 και 16:00-18:00.

Το ταμείο θα δέχεται τηλεφωνικές προκρατήσεις, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι και μία μέρα πριν από τις παραστάσεις (το αργότερο μέχρι τις 18:00). Σε διαφορετική περίπτωση, η κράτηση θα ακυρώνεται.

Το βράδυ των παραστάσεων το κεντρικό ταμείο του ΘΟΚ θα παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 20:00.

Το ταμείο του Αμφιθεάτρου Μακαρίου Γ΄ δεν θα λειτουργεί για πώληση εισιτηρίων. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμων θέσεων, παρακαλείται το κοινό να κάνει έγκαιρα την αγορά των εισιτηρίων του.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

12€ και 6€*

* Μειωμένο εισιτήριο ισχύει για ανέργους, συνταξιούχους, πολύτεκνους με την επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου, άτομα κάτω των 25 ετών με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας.

Η κάρτα συνδρομητών θα ισχύει κανονικά.

ΟΔΗΓΙΕΣ | ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΘΕΑΤΕΣ

Το κοινό παρακαλείται να προσέρχεται στο θέατρο το αργότερο 45 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης. Συστήνεται στους θεατές να έχουν μαζί τους μάσκα, νερό και προσωπικό μαξιλαράκι.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ