Την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για ένα φρέσκο project με κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Ο λόγος για την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Cancer» από την Κύπρια τραγουδίστρια Narcie, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ώστε να γίνουν δωρεές σε οργανισμούς, αλλά ταυτόχρονα να απορρίψει το γεγονός πως λόγω COVID-19, οι καρκινοπαθείς πρέπει να έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Με αφορμή τα όλα όσα βίωσαν κοντινά της άτομα, όπως και τα όλα όσα εκμυστηρεύτηκαν ασθενείς στην ίδια, θέλησε να “εκμεταλλευτεί” το βήμα που έχει και να δείξει πως δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός αυτή την περίοδο, αλλά πως υπάρχουν συνάνθρωποι που εάν δεν λάβουν την φαρμακευτική αγωγή που χρειάζονται ίσως η κατάσταση τους επιδεινωθεί.

Η Narcie αν και κάνει εδώ και χρόνια καριέρα στην Αμερική, επέλεξε το videoclip για το τραγούδι να γυριστεί στην Κύπρο, την γενέτειρα της, και να διαλέξει για πρωταγωνίστρια μια αγαπημένη Κύπρια που έδωσε «μάχη» με τον καρκίνο και τον ξεπέρασε.

Η Γιώτα Κουφαλίδου ήταν η γυναίκα που καλέστηκε να μεταφέρει συναισθήματα, μηνύματα ανάγκης και προσφοράς, αλλά να «παλέψει» μπροστά στον φακό με τον «διάβολο» (Γιώργος Αναγιωτός) και να δείξει πως όταν εμείς τα παρατάμε «αυτός», χαίρεται και συνεχίζει.

Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα κατάλευκο φόρεμα, ενώ καλέστηκε να “περάσει” ξανά το στάδιο όπου χάνει τα μαλλιά της. Για να επιτευχθεί, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η Ilona Garamvolgyi και τα μαγικά χέρια της. Σε περίπου μια ώρα κατάφερε με τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ, κατάφερε το αποτέλεσμα να φαίνεται τόσο αληθινό και ρεαλιστικό.

Όλοι οι συντελεστές συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αφιλόκερδός, ενώ η πρώτη προβολή του music video αναμένεται να γίνει στις 22 Δεκεμβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρνακας. Μάλιστα, αναμένεται να γίνει προμοτάρισμα σε παγκόσμιο επίπεδο και ειδικότερα στην Αμερική, όπου ζει και εργάζεται η ερμηνεύτρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ