Η γέννηση ενός παιδιού, αποτελεί την πιο ευτυχισμένη περίοδο για τους γονείς του. Το παιδί μέχρι την ηλικία των 10 ετών μεγαλώνει καθημερινά, με αποτέλεσμα κάθε τόσο να χρειάζεται καινούργια ρούχα, προϊόντα, αξεσουάρ και παιχνίδια. Πρόκειται για την ηλικία που μπορείς να παίξεις με το στυλ του παιδιού σου, να πειραματιστείς και να του φορέσεις χαριτωμένα συνολάκια, τα οποία θα θυμάσαι με νοσταλγία όταν μεγαλώσει. Άλλωστε είναι γνωστό, πως στην πλειονότητα, οι στυλάτοι γονείς που αγαπούν να υιοθετούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, το ίδιο πράγμα θέλουν και για τα μωρά τους. Αν οι δεύτερες σκέψεις σου, είναι που μπορείς να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα που έχουν να κάνουν με την βρεφική και παιδική ηλικία του παιδιού σου, εμείς σου έχουμε την λύση και ακούγεται στο όνομα «Lapin Bebe».

Πρόκειται για ένα καινούργιο κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας, στο οποίο μπορείς να προμηθευτείς τα πάντα για την μικρή σου αδυναμία. Εκεί μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων βρεφανάπτυξης και προίκας μωρού όπως καροτσάκια, παιδικά έπιπλα, αξεσουάρ, ρούχα και παιχνίδια με την υπογραφή των μεγαλύτερων εξειδικευμένων εταιριών, όπως για παράδειγμα Mamas and Papas, MAXI COSI, Done by Deer, Elodie Details και πολλές άλλες.

Τα καταστήματα «Lapin Bebe» είναι το νέο Concept Store με την εμπειρία της εταιρείας Lapin House, η οποία συμπληρώνει τριάντα πέντε χρόνια πρωτοπορίας στον χώρο της βρεφανάπτυξης και της παιδικής ένδυσης. Με οδηγό την ποιότητα, την υψηλή τεχνογνωσία, αλλά και την ιδιαίτερη αισθητική η Lapin House δημιουργεί ξεχωριστές παιδικές συλλογές με στόχο να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στα παιδιά μας… στα ομορφότερα παιδιά του κόσμου!

Μια νέα ζωή ξεκινάει όταν δημιουργήσουμε οικογένεια, αλλά η παλιά ζωή δεν πρέπει να σταματήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα γίνονται για να φέρνουν στυλ και εμπιστοσύνη στην ανατροφή των παιδιών.

Αν θες να βρεις όλα όσα ψάχνεις σε μια τοποθεσία, στην καλύτερη τιμή για την ποιότητα που προσφέρουν και να ενθουσιαστείς εσύ, αλλά και το παιδί σου με τις αγορές που θα κάνεις, η επιλογή είναι μία και βρίσκεται στη Λεωφόρο Στροβόλου 117. Ακόμη κι αν δεν μπορείς να το επισκεφτείς, μπορεί να έρθει αυτό να σε βρει, αφού κάνει παραδόσεις σε όλη την Κύπρο, αρκεί να κάνεις ένα μόνο τηλεφώνημα στο 22 420025.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ