Το Κέντρο Μαστού Κύπρου διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κύπρο το «Race for the Cure», το οποίο  αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη! 22 χώρες ενώνουν τις δυνάμεις τους, με κύριο μέλημα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19, η διοργάνωση πραγματοποιείται σε  virtual μορφή.  Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του «Race for the Cure» προσαρμόζονται στις συνθήκες συμμετέχοντας σε ένα κοινό, πανευρωπαϊκό, διαδικτυακό αγώνα, το virtual «Race for the Cure».

To « Paphos Race for the Cure» θα πραγματοποιηθεί στις 25-26-27 Σεπτεμβρίου 2020 με περίπατο 3 χλμ. και αγώνα δρόμου 5 χλμ., και το Κέντρο Μαστού Κύπρου θα δώσει τον δικό του virtual αγώνα στην Πάφο.

Το κοινό μπορεί να συμμετέχει από όπου και αν βρίσκεται φτιάχνοντας την ομάδα του, με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους του, δημιουργώντας την δική του διαδρομή.

Εφοδιαστείτε με θετική ενέργεια, χαμόγελα και αισιοδοξία, τρέξτε στο πάρκο, στην πλατεία ή στην γειτονιά σας και προβάλετε τη διαδρομή της παρέας σας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα! #RFTC2020 #PaphosRacefortheCure.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.raceforthecure.eu/el/.

Λαμβάνοντας μέρος σε αυτό τον αγώνα τρέχουμε για τη σύζυγο, τη μητέρα, την αδελφή, για όλες τις γυναίκες της ζωής μας. Για όλες εκείνες που πάλεψαν και νίκησαν, για εκείνες που ακόμα παλεύουν, αλλά και για εκείνες που δεν τα κατάφεραν και έφυγαν από κοντά μας.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην Europa Donna Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ