Την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και την ανεξαρτησία της Ελλάδας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Έτσι, λοιπόν, σχεδόν όλος ο Πλανήτης θα τιμήσει την Ελλάδα και πολλές χώρες θα φωταγωγήσουν σημαντικά αξιοθέατα και μέρη τους με το γαλανόλευκο χρώμα της σημαίας της Ελλάδας. Το Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο, η γέφυρα του Μάντσεστερ, οι Καταρράκτες του Νιαγάρα, ο Πύργος του Τορόντο, η Όπερα του Σίδνεϊ, το κτίριο της Βαρσοβίας, ο Πύργος του Άϊφελ, ο Πύργος του Ρήνου στο Ντίσσελντοφ θα λάμψουν με το ελληνικό χρώμα!

Μάλιστα, ο Αμερικανός Πρόεδρος έστειλε επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ελλάδας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφέροντας: «Οι Έλληνες αγωνιστές του 1821 εμπνέονταν από τα ιδανικά και τη δράση της Αμερικανικής Επανάστασης, ακριβώς όπως οι Αμερικανοί επαναστάτες και οι Πατέρες του Έθνους μας είχαν εμπνευστεί από το παράδειγμα της Αθηναϊκής δημοκρατίας».

Να αναφέρουμε ότι ανήμερα της 25ης Μαρτίου στον ουρανό της Σαντορίνης θα δούμε τη μεγαλύτερη Ελληνική Σημαία, 1500 τ.μ. να κυματίζει!

Ελληνική Επανάσταση Σημαία Σαντορίνης
Η Ελληνική Σημαία που θα κυματίζει στη Σαντορίνη
Ο Πλανήτης θα τιμήσει την Ελληνική Επανάσταση

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ