Ο Εθελοντισμός μπορεί να έχει πολλές πτυχές και ο καθένας από εμάς να είναι ευαισθητοποιημένος σε κάτι διαφορετικό. Αυτό όμως που είναι κοινό σε οποιαδήποτε έκφανση του εθελοντισμού είναι το τεράστιο συναίσθημα πληρότητας και χαράς που νιώθεις όταν έχεις βοηθήσει αφιλοκερδώς σε μία συνολική προσπάθεια!

Γι’ αυτό τον λόγο φέτος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εθελοντισμού στις 5/12 ο Mix FM μαζί με την ελληνική τράπεζα σε καλούν να συμβάλλεις στις παρακάτω δράσεις:

– Eθελοντική Aιμοδοσία, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, 2-4 το απόγευμα στο κέντρο Υγείας Έγκωμης παρέα με Live Link από τον Mix FM!

– Eθελοντικός καθαρισμού Πάρκου Αθαλάσσας την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου από τις 3 μέχρι τις 5 το απόγευμα. Σημείο συνάντησης καφετέρια Πάρκου Αθαλάσσας.

– Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Ιωάννα και Πλάτων φτιάχνουν ψωμί για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού παρέα με το Wood N Fire Artisan Bakery.

– Συλλογή τροφών και κουβερτών για το Nicosia Dog Shelter. Περίοδος Συλλογής Δευτέρα 22 Νοεμβρίου μέχρι Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στην οδό Πρίγκηπα Καρόλου 13 στον Άγιο Δομέτιο στο Charity Shop (απέναντι από το ξενοδοχείο ASTY) καθημερινά 10.00 – 17.00 και Τέταρτη- Σάββατο 10.00 – 14.00, τηλέφωνο επικοινωνίας 22 014 951.

– Συλλογή Ρουχισμού και Παιχνιδιών για παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η παράδοση των παιχνιδιών θα γίνεται στα γραφεία του Σώματος Εθελοντών Λευκωσίας, καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 14:30 στην οδό Σούδας 11, 2035 Στρόβολος. Περίοδος Συλλογής Δευτέρα 22 Νοεμβρίου μέχρι Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, τηλέφωνο επικοινωνίας 22 512 602.

Λένε πως ό τι δίνεις, παίρνεις αλλά στον εθελοντισμό αυτό που εισπράττεις πίσω είναι ένα δισεκατομμύριο φορές πιο πολύ από αυτό που δίνεις!

Όσοι περίπου και οι εθελοντές ανά τον κόσμο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ