Παρόλο που η συνεργασία του εμβληματικού αναπτυξιακού έργου Limassol Del Mar με τον Οίκο Gianfranco Ferre Home είναι πια γνωστή, η σημασία της, για τα κυπριακά δεδομένα, είναι πρωτοφανής αφού εμπλέκει άμεσα και κατ’ αποκλειστικότητα τη δημιουργικότητα του πασίγνωστου Ιταλικού κολοσσού με το πολυαναμενόμενο έργο της Κύπρου.

 

Το γεγονός αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, όπου ένας ευρωπαϊκός κολοσσός εσωτερικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής δεν παρέχει μια σειρά από τις ήδη υπάρχουσες κολεξιόν επίπλων και αξεσουάρ εσωτερικού χώρου, αλλά σχεδιάζει κατ’ αποκλειστικότητα τα κομμάτια αυτά, μόνο για τους εσωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων που εμπίπτουν στο The Signature Collection του Limassol Del Mar.

Κάθε διαμέρισμα του Signature Collection θα είναι ξεχωριστά επιπλωμένο από τον Οίκο Gianfranco Ferré Home, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες μια σπάνια ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος ενός από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς του νησιού. Ευρέως γνωστός ως ο «αρχιτέκτονας της μόδας», μια προσωπικότητα του ιταλικού στυλ και μια ιδιοφυία των γεωμετρικών μοτίβων, ο Gianfranco Ferré μέσω του ομώνυμου Οίκου, θα προσδώσει ένα νέο επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας στον σχεδιασμό του έργου.

 

Ο Livio Ballabio, Creative Director του Ομίλου Jumbo, αναφέρθηκε στη συνεργασία: «Πιστεύουμε στην εξαιρετική ποιότητα και στη σεμνή πολυτέλεια και γι’ αυτό για τις ανάγκες της συλλογής του The Signature Collection, χρησιμοποιήσαμε στοιχεία από την πολιτιστική κουλτούρα του παρελθόντος μας, τα οποία προσαρμόστηκαν στο πνεύμα και την ιδέα πίσω από το όλο έργο. Το αποτέλεσμα αποτελεί μια όμορφη δυναμική συνεργασία που αναδεικνύει αυτά τα μεγαλοπρεπή διαμερίσματα, με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει στο νησί.»

 

Το The Signature Collection προσφέρει μια σειρά από διαμερίσματα και ρετιρέ των δύο μέχρι έξι υπνοδωματίων με πανέμορφα διαμορφωμένα μπαλκόνια που παρέχουν, την ίδια στιγμή, πανοραμική θέα που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το αστικό τοπίο της Λεμεσού. Το έργο, σχεδιασμένο από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία αρχιτεκτόνων Benoy, περιβάλλεται από περίτεχνες πισίνες και πλούσιους κήπους που αποπνέουν ηρεμία, δημιουργώντας, έτσι, έναν ειδυλλιακό χώρο στην καρδιά της Λεμεσού, που συνδυάζει τη γοητεία της παλιάς πόλης με την κοσμοπολίτικη ζωή.»

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ