Με μεγάλη επιτυχία το Round Table Κύπρου μαζί με το «Γκόλ Στη Ζωή», την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ) και την υποστήριξη του Συμβουλίου Νεολαίας Λευκωσίας διοργάνωσαν το Σάββατο, 26 Ιουνίου, στην πλατεία Ελευθερίας ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού μέσω της εφαρμογής “ACTIONBOUND”. Σκοπός η προώθηση της καμπάνιας Access City που αφορά τη βελτίωση της προσβασιμότητας για τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας. Οι συμμετέχοντες είχαν σημείο αφετηρίας την πλατεία Ελευθερίας και διαδρομές στην εντός των τειχών πόλη.

Στο κυνήγι θησαυρού συμμετείχαν πέραν των 25 ομάδων εκ των οποίων 12 εταιρικές και οι οποίες απαρτίζονταν και από άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) αλλά και ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές και άλλα δημόσια πρόσωπα που μέσω των γρίφων και των δοκιμασιών βίωσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ. Με την παρουσία τους επίσης στήριξαν εμπράκτως την καμπάνια Access City που ξεκίνησε από το Round Table 7 – Πάφου το 2015 στην Πάφο και φέτος επεκτείνεται και στις άλλες πόλεις με πρώτο σταθμό τη Λευκωσία.

Παρών ο Λούης Πατσαλίδης που αποτελούσε και το πρόσωπο της εκδήλωσης, ενώ συμμετείχαν επίσης στο κυνήγι θησαυρού ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης, οι βουλευτές Δημήτρης Δημητρίου, Χρύσης Παντελίδης και Χρίστος Χριστόφιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ισαβέλλα Τύμβιου, Χρύσανθος Φάκας, Οδυσσέας Ελληνόπουλος και Λούκας Παπαγιάννης, οι ηθοποιοί Αντρέας Τσέλεπος, Βασίλης Χαραλάμπους και Νίκη Δραγούμη, η Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Πανίκος Ξιούρουππας, Κώστας Μαλέκκος και Άγγελος Μισός, οι εν ενεργεία Ανδρέας Παρασκευά, Ανδρεάς Καρώ και Ζαχαρίας Άδωνη, ο Μάριος Πρίαμος, ο Δημήτρης Λαμπριανίδης, η Ρένα Δημοσθένους και ο Τάσος Θεοδώρου.

Η όλη εκδήλωση περιελάβανε καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα, σουτ με κλειστά μάτια και τη χρήση της νέας μπάλας που εφευρέθηκε στην Ελλάδα για ποδόσφαιρο ατόμων με πρόβλημα όρασης (τυφλούς), σε μια προσπάθεια να βιώσουν οι παρευρισκόμενοι τις δυσκολίες αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΑμεΑ για να αθληθούν.

Στο χώρο της εκδήλωσης κατέφθασε επίσης, ποδηλατώντας ο γνωστός για την φιλανθρωπική και ανθρωπιστική του δράση, ποδηλάτης Πέτρος Στυλιανού (Ππόλος), ο οποίος ξεκίνησε στις 03:30 από τον Δήμο Πέγειας της Επαρχίας Πάφου διανύοντας 180 χιλιόμετρα και συνοδευόμενος από δρομείς του σωματείου δρομέων «Περικλής Δημητρίου» και τον παραποδηλάτη Γιαννάκη Γαβριήλ.

Ευχαριστίες στις εταιρείες Rionello Trading LTD, EKJ Audit Limited, NIPD Genetics

ZEBRA Consultants, George Y. Yiangou LLC, Brandsland the brands outlet, Afxants Ltd, AP Insurances, S&L Tselepos Pharmacies και CARDET για τη συμμετοχή και χορηγία των εταιρικών ομάδων. Επίσης ευχαριστίες στην μπύρα ΚΕΟ και PartyCity για την παραχώρηση εξοπλισμού και στον Δήμο Λευκωσίας για την υποστήριξη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς επικοινωνίας Alpha Κύπρου και Αctive Radio 107.4 – 102.5 και στο μέγα χορηγό της εκδήλωσης την ESSO (an ExxonMobil Brand).

Τέλος ευχαριστίες σε όσους προσέφεραν εθελοντικά στη διοργάνωση και σε όσους συμμετείχαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με νέες δράσεις τόσο στη Λευκωσία όσο και στις υπόλοιπες πόλεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ