Έκθεση ζωής από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό

Τα γλυπτά θα φιλοξενούνται στη Λεβέντειο Πινακοθήκη από τις 7 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου

Μια έκθεση για καλό σκοπό πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της σήμερα για το κοινό. Μία έκθεση τέχνης και δημοπρασίας από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό του Κλάδου Λευκωσίας για την ζωή ή αλλιώς…Life!
Εκατό και πλέον καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα ξετυλίγουν την τέχνη τους μέσα από μοναδικά και υπέροχα δημιουργήματα. Η επιλογή του αυγού ως το σχήμα του γλυπτού έγινε γιατί συμβολίζει το ξεκίνημα και τη συνέχεια της ζωής που δημιουργεί και εξελίσσεται.
Τα γλυπτά καλλιτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από τους καλλιτέχνες και θα φιλοξενούνται στη Λεβέντειο Πινακοθήκη από τις 7 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την προσφορά τους για την αγορά του έργου της επιλογής τους ώστε να το αποκτήσουν, ενισχύοντας έτσι το ανθρωπιστικό έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας.

Οι προσφορές θα μπορούν να γίνονται και διαδικτυακά αφού όλα τα έργα θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της έκθεσης Τέχνης και Δημοπρασίας Life στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.redcrosslife.com.cy.
Οι ιδρυτικές αρχές του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού μετουσιώνονται σε γλυπτά…ζωής!