Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, υπήρχαν πληροφορίες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην σχέση τους και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η οικογένεια της Καρολάιν γνωρίζει κάτι σε σχέση με το κίνητρο της δολοφονία της 20χρονης.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News”, η οικογένεια της Καρολάιν, μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους και άλλους συγγενείς, ερευνούσαν πληροφορίες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του 33χρονου. Ουσιαστικά, η οικογένεια του θύματος υπαινισσόταν ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, υπήρχαν πληροφορίες για τον τρόπο επαφής του συζυγοκτόνου με τη συγκεκριμένη γυναίκα, μία σειρά λεπτομερειών για αυτή την επικοινωνία. Επί της παρούσης, ερευνάται αν αυτό είχε την οποιαδήποτε σχέση με τη ρήξη στη σχέση της Καρολάιν με τον δολοφόνο της. Νομικός εκπρόσωπος της γυναίκας δήλωσε στο Mega πως «η παρουσία της, η οποιαδήποτε γνωριμία της δεν έχει καμία σημασία στην ερευνώμενη υπόθεση». Δηλαδή, ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της 20χρονης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ