ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020: Οι εγγραφές άρχισαν!

Το πιο fun running event της Λευκωσίας, αυτή τη χρονιά, πραγματοποιείται σε κάθε γωνιά της Κύπρου!

Το πιο fun running event της Λευκωσίας, αυτή τη χρονιά, πραγματοποιείται σε κάθε γωνιά της Κύπρου! Φέτος, τρέχουμε για τα παιδιά μας στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020, από 15 μέχρι 25 Οκτωβρίου απ’ όποιο μέρος της Κύπρου κι αν βρισκόμαστε!

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες για όλους τους δρόμους του αγώνα, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.runasone.eu. Μέσα από μια απλή διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να μεταφερθούν στην πλατφόρμα εγγραφών, να επιλέξουν τον δρόμο της προτίμησής τους και να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι φίλοι δρομείς του ΑΛΦΑΜΕΓΑ VIRTUAL RUN AS ONE 2020 τρέχουν σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμούν (στο αγαπημένο τους μονοπάτι της φύσης, στο πάρκο της γειτονιάς, τον διάδρομο του σπιτιού ή του γυμναστηρίου κ.α.), καταγράφουν τον χρόνο τους σε smart watch ή running application στο κινητό τους και μοιράζονται την επίδοσή τους με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην πλατφόρμα εγγραφών.

Το VIRTUAL RUN AS ONE 2020 περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο 21χλμ., Εταιρικό Δρόμο 5χλμ., Ατομικό Δρόμο 5χλμ., Δρόμο 1χλμ. (1K FUN RUN) για παιδιά και μεγάλους. Ο Ατομικός Δρόμος 10χλμ. προστίθεται φέτος για πρώτη φορά!

Στον φετινό αγώνα δεν υπάρχουν νικητές, αλλά μόνο ο κοινός σκοπός, η στήριξη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Σε όλους τους δρομείς που θα λάβουν μέρος σε όλους τους δρόμους του αγώνα θα σταλεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ στα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο 1K Fun Run, μαζί με το μετάλλιο, θα σταλεί και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής για όλους τους δρόμους του αγώνα είναι €5. Τα παιδιά έως 12 ετών τρέχουν ή περπατούν και φέτος δωρεάν!

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τη διαδικασία εγγραφής και υποβολής αποτελεσμάτων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.runasone.eu