Το 2022 αποχαιρετά η βασίλισσα Ράνια με τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία στέλνοντας ευχές και χρόνια πολλά.

«Καλή χρονιά από την οικογένειά μας στη δική σας. Μακάρι να είναι γαλήνια και ευλογημένη για την αγαπημένη μας χώρα και για όλους εσάς», ανέφερε το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Στο στιγμιότυπο, η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Abdullah κάθονται σε δύο πολυθρόνες, ενώ τα τέσσερα τους παιδιά, Χουσεΐν, Ιμάν, Σάλμα και Χασέμ, βρίσκονταν όρθια από πάνω τους.

Η βασίλισσα Ράνια με την οικογένειά της
Για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας ήταν μία ευχάριστη χρονιά, καθώς ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες της πριγκίπισσας Ιμάν και του πρίγκιπα και διαδόχου Χουσεΐν.  

Παράλληλα, η Βασίλισσα Ράνια -που έχει χρησιμοποιήσει τη θέση της για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των διαφόρων τομέων της κοινωνίας στην Ιορδανία αλλά και στο εξωτερικό- συνέχισε το φιλανθρωπικό της έργο. Στην Ιορδανία δραστηριοποιείται και υποστηρίζει την εκπαίδευση, την χειραφέτηση, τον τουρισμό και την νεολαία. Σε παγκόσμιο επίπεδο υποστηρίζει ένθερμα την Παγκόσμια εκπαίδευση και τον διαπολιτισμικό και διαθρησκευτικό διάλογο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ