Η κομψή βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και τρυφερή μητέρα τεσσάρων παιδιών πόζαρε πρόσφατα στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram με την αρραβωνιαστικιά του γιου της, πρίγκιπα Χουσεΐν, Rajwa Al Saif.

Ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χουσεΐν με τη Rajwa ανακοινώθηκε στις 17 Αυγούστου. Τελέστηκε στο σπίτι του πατέρα της νύφης στο Ριάντ και ανακοινώθηκε στο Twitter με τέσσερις φωτογραφίες που δείχνουν το ζευγάρι, με τους γονείς του πρίγκιπα Χουσεΐν, τον βασιλιά Αμπντάλα Β’ και τη βασίλισσα Ράνια, δίπλα σε μέλη της οικογένειας της νύφης.

Η βασίλισσα Ράνια ανάρτησε μία φωτογραφία του ζευγαριού γράφοντας: «Δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να αντέξω τόσο μεγάλη χαρά στη καρδιά μου. Συγχαρητήρια πρωτότοκε γιε μου και όμορφη νύφη μου».

Ποια είναι όμως η μέλλουσα πριγκίπισσα της Ιορδανίας με την ξεχωριστή ομορφιά;

Η Rajwa Al Saif γεννήθηκε στο Ριάντ, στις 28 Απριλίου 1994, σύμφωνα με το Roya News στην Ιορδανία. Είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά του επιχειρηματία Khalid Al Saif και της συζύγου του, Azza Al Sudairi.

Ο πατέρας της Rajwa ίδρυσε την El Seif Engineering Contracting, η οποία είναι μία από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με τη Βασιλική Χασεμιτική Αυλή.

Η δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της έλαβε χώρα στη Σαουδική Αραβία αλλά έπειτα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευσή της στο College of Architecture του Πανεπιστημίου Syracuse.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Rajwa Al Saif έκανε μια εκδρομή εννέα ημερών στο Ντουμπάι το 2016, ως μέρος της εκπαίδευσής της ως αρχιτέκτονας. «Αυτό που έκανε αυτό το ταξίδι τόσο αξέχαστο για μένα ήταν να βλέπω τους μαθητές στο στούντιο να βιώνουν την αραβική κουλτούρα και αρχιτεκτονική για πρώτη φορά», είχε δηλώσει η Rajwa Al Saif , όπως αναφέρεται στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου των Συρακουσών.

«Το Ντουμπάι έχει πολύ ενδιαφέρον, με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να διατηρήσει την παραδοσιακή ομορφιά του αραβικού πολιτισμού και ιστορίας», είχε συμπληρώσει η νεαρή αρχιτέκτονας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ