Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα σχέδια για τον εορτασμό των γενεθλίων της

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο, Πρίγκιπα Φίλιππο

Για πρώτη φορά στα χρονικά, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της χωρίς τον αγαπημένο της σύζυγο, Πρίγκιπα Φίλιππο.
Το NBC News, επιβεβαίωσε χθες, ότι η μονάρχης, που γίνεται 95 χρονών στις 21 Απριλίου, δεν σχεδιάζει να οργανώσει κάποια γιορτή για αυτή τη σημαντική στιγμή. Μάλιστα, η Βασίλισσα, δεν θα κυκλοφορήσει ούτε το καθιερωμένο πορτρέτο των γενεθλίων της.

Τα γενέθλια της Ελισάβετ, είναι σε λιγότερο από μια εβδομάδα, μετά την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα την επισκεφθούν ξεχωριστά στο Windsor για να της ευχηθούν.

Η επικήδειος τελετή του Πρίγκιπα Φίλιππου, έγινε το Σάββατο, 17 Απριλίου και ο Πρίγκιπας William, η Catherine Middleton και ο Πρίγκιπας Harry, ήταν εκεί για να συμπαρασταθούν στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ καθόταν μόνη της στην εκκλησία, ενώ άφησε και ένα χειρόγραφο σημείωμα στον αγαπημένο της σύζυγο, το οποίο τοποθετήθηκε στο φέρετρο του Πρίγκιπα Φίλιππου, μαζί με λουλούδια, που είχε επιλέξει προσεκτικά η ίδια.