Κάθε χρόνο η βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα Χριστούγεννα στην εξοχική της κατοικία στο Sandringham House μαζί με πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Παρακολουθεί την χριστουγεννιάτικη λειτουργία νωρίς το πρωί και στη συνέχεια παρευρίσκεται στο μεσημεριανό γεύμα.

Ωστόσο, φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι αρκετά διαφορετικά για τη βασιλική οικογένεια. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να περάσει τις γιορτές στο κάστρο του Windsor μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο εξαιτίας της πανδημίας.

Παρόλα αυτά, οι συνήθειες της δεν θα αλλάξουν και είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα παραλείψει να πιει το αγαπημένο της ποτό το οποίο είναι ένα κλασικό Martini ενώ οι υπόλοιποι συνήθως πίνουν σαμπάνια. Ο πρίγκιπας Φίλιππος πίνει ελάχιστα όμως έχει μεριμνήσει ώστε να ετοιμαστούν για τους καλεσμένους τα πιο “δυνατά” cocktails. “Όλοι πιστεύουμε ότι οι γιορτές στο Sandringham έχουν ιδιαίτερη επισημότητα αλλά πραγματικά περνούν υπέροχες, χαλαρές στιγμές όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι”, προσθέτει ο βασιλικός συγγραφέας Richard Kay.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ