Στα 73 έτη, οι περισσότεροι άνθρωποι ανυπομονούν ή απολαμβάνουν ήδη τη συνταξιοδότηση, αλλά για τον Κάρολο ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή του, αυτό της βασιλείας του.

Ο μεγαλύτερος γιος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β’ θα χρειαστεί να προσέξει λίγο παραπάνω και να τραφεί με γεύματα θρεπτικά προκειμένου να διατηρήσει την ενέργειά του για το προσεχές διάστημα.

Εμείς, ανακαλύψαμε το μενού του βασιλιά Κάρολου, τις αγαπημένες του τροφές αλλά και εκείνες που αποκλείει από την καθημερινότητά του.

Τι τρώει ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ για πρωινό;

Ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα εκτρέφουν τα δικά τους κοτόπουλα στο οικογενειακό τους σπίτι στο Gloucestershire, το Highgrove House, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα φρέσκα αβγά βρίσκονται στο καθημερινό μενού του βασιλικού ζευγαριού και είναι πολύ πιθανό να τα καταναλώνουν το πρωί.

Στην επίσημη σελίδα του βασιλιά και της βασιλικής συζύγου, Καμίλα, στο Clarence House στο Instagram είχε αναρτηθεί μία αγαπημένη συνταγή για brunch του βασιλιά Καρόλου που δεν είναι άλλη από τα αβγά με λιωμένο τυρί. Στο βιβλίο της δημοσιογράφου Τίνα Μπράουν «The Palace Papers», αποκαλύφθηκε επίσης η εμμονή του βασιλιά για ξηρούς καρπούς και superfood σπόρους με τους οποίους ξεκινά την ημέρα του.

Τι τρώει ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ για μεσημεριανό γεύμα;

Ως γνωστόν, ο γιος της βασίλισσας δεν τρώει μεσημεριανό. Σύμφωνα με τον πρώην βασιλικό ανταποκριτή Gordon Rayner, ο νέος μονάρχης πιστεύει ότι το μεσημεριανό γεύμα είναι μια «πολυτέλεια» που τον βγάζει από το πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας του.

Οι τροφές που έχει αποκλείσει και περιορίσει

Ο Κάρολος και η Καμίλα, είναι γνωστό ότι αγαπούν τα φρούτα και τα λαχανικά χρησιμοποιώντας φρέσκα προϊόντα – μεγάλο μέρος των οποίων παράγονται στο δικό τους κτήμα. Από τη διατροφή ρτου έχει αποκλείσει το κρέας και ενώ έχει περιορίσει και τα γαλακτομικά προϊόντα. «Εδώ και χρόνια δεν τρώω κρέας ενώ φροντίζω να καταλάνωνω ψάρι δύο ημέρες την εβδομάδα. Επίσης επιδιώκω να μην τρώω γαλακτοκομικά προϊόντα για μια μέρα την εβδομάδα», έχει δηλώσει ο Κάρολος στο παρελθόν. Επίσης, δεν τρώει καθόλου σοκολάτα, δεν του αρέσει ο καφές και το σκόρδο.

΄Οσο για την μικρή ιδιορρυθμία του, απαιετεί το κάθε γεύμα του να συνοδεύεται από ένα αβγό που έχει μαγειρευτεί 2 με 3 λεπτά και από μία σαλάτα.

Τι πίνει ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄;

Στον Κάρολο αρέσει μόνο το πράσινο τσάι που φτιάχνεται από μαλακά φύλλα τσαγιού, και φτάνει τους 70 βαθμούς, ενώ το τσάι Earl Grey πρέπει να είναι ζεστό στους 100 βαθμούς

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ