Παγκόσμιο σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε στη Σεούλ, εν μέσω των εορτασμών του Haloween. Τουλάχιστον 154 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και άλλοι 133 τραυματίστηκαν (πολλοί σοβαρά) όταν ένα τεράστιο πλήθος συγκεντρώθηκε στους στενούς δρόμους συνοικίας της Σεούλ.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα απέστειλαν προσωπική επιστολή στον πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Yoon Suk-yeol, με την οποία εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη και το σοκ που υπέστησαν, μαθαίνοντας για την τραγωδία. «Ήθελα να γνωρίζετε πόσο σοκαρισμένοι και λυπημένοι είμαστε με τη σύζυγό μου, μαθαίνοντας πόσο πολλοί άνθρωποι θρηνούν τους αγαπημένους τους, ως αποτέλεσμα του τραγικού συμβάντος που έγινε στο Iteawon, στη Σεούλ

Όσο ανεπαρκές κι αν είναι αυτό, κάτω από αυτές τις αποκαρδιωτικές συνθήκες, εκφράζουμε τη βαθύτατη συμπαράστασή μας σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων. Στέλνουμε επίσης τις ιδιαίτερες σκέψεις και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση σε όλους όσους τραυματίστηκαν», αναφέρεται στην επιστολή του μονάρχη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ