Το βράδυ της Παρασκευής, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ απηύθυνε την πρώτη του ομιλία στο έθνος και μεταξύ άλλων καθόρισε επίσημα τους τίτλους των παιδιών του αλλά αναφέρθηκε στον γιο του Πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του Meghan Markle που ζουν μακριά.

Στην ομιλία, ο νέος αρχηγός του κράτους αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να υπηρετήσει ισόβια, πράγμα που σημαίνει ότι ο William θα τον διαδεχθεί μόνο όταν φύγει από τη ζωή. Συνήθως ο μονάρχης υπηρετεί ισόβια, αν και υπήρξαν μερικές περιπτώσεις παραίτησης, πιο πρόσφατα με τον βασιλιά Εδουάρδο Η’, ο οποίος παραιτήθηκε από το θρόνο για να παντρευτεί την δύο φορές διαζευγμένη Αμερικανίδα κληρονόμο Wallis Simpson.

Ο νέος μονάρχης είπε στη συνέχεια ότι θα ήθελε να εκφράσει την αγάπη του για τον Harry και τη Meghan καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τη νέα τους ζωή στο εξωτερικό. Αναφέρθηκε επίσης στον κληρονόμο του, πρίγκιπα William και τη σύζυγό του Kate, λέγοντας: «Με την Αικατερίνη δίπλα του, ο νέος μας Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξέρω, θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τις εθνικές μας συνομιλίες, βοηθώντας να φέρουμε τους περιθωριακούς στο κέντρο όπου μπορεί να δοθεί ζωτική βοήθεια».

Υπέγραψε τη συγκινητική ομιλία του με έναν φόρο τιμής στην αείμνηστη μητέρα και τον πατέρα του, λέγοντας: “Στην αγαπημένη μου μαμά, καθώς ξεκινάς το τελευταίο σπουδαίο ταξίδι σου για να ενωθείς με τον αγαπημένο μου παπά, θέλω απλώς να πω το εξής: Eυχαριστώ.”

Getty Images

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ