Ο βασιλιάς Κάρολος έχει πέντε εγγόνια με την πριγκίπισσα Σάρλοτ να αποτελεί το πρώτο εγγόνι του, αφού ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίνλτετον υποδέχτηκαν την κόρη τους το 2015.

Ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους, λίγες μέρες αφότου ο Γουίλιαμ και η Κέιτ καλωσόρισαν το κοριτσάκι τους, και είχε πει: «Ήλπιζα για ένα κορίτσι!». Ο Κάρολος σε περιοδεία του στο Poundbury, κοντά στο Dorchester στο Dorset, εκείνη την εποχή, είχε αναφέρει μια ευχή του για τη μικρή.

«Είναι όμορφη», είπε. «Ήλπιζα για μια εγγονή, κάποιον που θα με φροντίζει όταν είμαι πολύ μεγάλος». Η βασιλική σύζυγος Καμίλα είχε αναφερθεί στον βασιλιά Κάρολο και πώς είναι ως παππούς, λέγοντας: «Θα πέσει στα γόνατά και θα σέρνεται μαζί τους για ώρες, ξέρετε ότι κάνει αστείους θορύβους γελώντας», είπε η Καμίλα κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο ντοκιμαντέρ του BBC, Prince, Son and Heir: Charles στα 70.

Ο Γουίλιαμ είχε δηλώσει: «Τώρα έχει φτάσει στα 70 του χρόνια και είναι ο καλύτερος άντρας που ξέρω αλλά εξίσου θέλω να είναι σε φόρμα μέχρι τα 95 του. Όταν είναι σπίτι λάμπει. Αλλά τον χρειαζόμαστε εκεί όσο το δυνατόν περισσότερο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ