Σε πένθος βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ τις τελευταίες μέρες, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έφυγε από τη ζωή συγγενικό και φιλικό της πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, η καλή της φίλη, Lady Myra Butter, έφυγε από τη ζωή στις 29 Ιουλίου με την οποία είχε και συγγενικούς δεσμούς. Η βασίλισσα Ελισάβετ και η Lady Myra Butter γνωρίζονταν πολλά χρόνια και η φιλία τους μετρά δεκαετίες και συγκεκριμένα, από την παιδική τους ηλικία.

Η Lady Myra εκτιμούσε πολύ την Ελισάβετ και σε περσινή της συνέντευξη στο Telegraph, σχολίασε τα μαθήματα κολύμβησης που κάνανε μαζί όταν ήταν μικρές.

«Η βασίλισσα είπε πως ήταν αρκετό καιρό πριν. Λοιπόν, ισχύει. Νομίζω ότι ήμουν 12 ετών. Είμαι ιδιαίτερα τυχερή σε αυτόν τον τομέα. Η μνήμη μου είναι καλή, το ίδιο και η δική της», είπε.

Η σχέση της Lady Myra με την βασιλική οικογένεια, όμως, ήταν και πιο ιδιαίτερη, αφού ήταν ξαδέρφη του πρίγκιπα Φιλίππου, του αγαπημένου συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ για 73 χρόνια που πέθανε τον Απρίλιο του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ