Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τα επόμενα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry and Meghan» που θα προβληθούν στις 15 Δεκεμβρίου. Το  νέο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, μας δίνει μία γεύση από τα επόμενα επεισόδια του ντοκιμαντέρ που συζητούν όλοι. Τα επόμενα επεισόδια εστιάζουν στην απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ωστόσο, με την παραίτησή τους έχτισαν μία καινούργια ζωή στις ΗΠΑ και πλέον φαίνονται να απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία τους στο σπίτι τους στο Montecito με τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ. Στο trailer βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο από την οικογενειακή ζωή τους αλλά ένα προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση. Σε αυτό, φαίνεται η Λίλιμπετ, 1.5 έτους σήμερα, να κάνει τα πρώτα της βήματα με τη βοήθεια της μητέρας της, Μέγκαν. Φαίνεται να μην φοράει παπουτσάκια και να περπατάει στο γκαζόν. «Μας έδωσαν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το σπιτικό των ονείρων μας».

Στο δεύτερο επεισόδιο της ντοκιμαντέρπροβλήθηκε μία ασπρόμαυρη selfie της Μέγκαν Μαρκλ και της Λίλιμπετ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο μετά τον ερχομό της Λίλιμπετ στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021 και επέτρεψε στους θαυμαστές να δουν το παιδικό δωμάτιο της μικρούλας. Λιτής αισθητικής είναι ένας χώρος που αποπνέει ζεστασιά και ηρεμία.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ