Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διαθέτουν ένα όμορφο σπίτι στο Montecito όπου ζουν με τα παιδιά τους Άρτσι και Λόλιμπετ και το γραφείο τους είναι ένα από τα εντυπωσιακά σημεία στην οικία τους.

Η συνέντευξη της Μέγκαν στο «The Cut» μάς έβαλε στο γραφείο του ζευγαριού και οι δύο βελούδινες καρέκλες τοποθετημένες δίπλα-δίπλα μοιάζουν με θρόνους. Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε επίσης μια γεύση από τον χώρο εργασίας της στα 40α γενέθλιά της και από τότε καταλάβαμε ότι φροντίζει τον χώρο με την έφεσή της στη διακόσμηση να είναι ευδιάκριτη.

Η Μέγκαν κάθισε στο ρουστίκ ξύλινο γραφείο της σε μία από τις δύο καρέκλες σε κρεμ απόχρωση, ενώ η άλλη ήταν ντυμένη με μια κουβέρτα «Hermes», και πίσω της δέσποζε ένα τζάκι. Το μεγάλο γραφείο της ήταν γεμάτο με πολλά καλαίσθητα αντικέιμενα που κεντρίζουν το βλέμμα.

Πηγή φωτογραφίας Archewell

Υπήρχαν ακόμα ένα λευκό κρύσταλλο και ένα χρυσό βάζο με λευκά λουλούδια και η Μέγκαν Μαρκλ είχε επίσης ένα φλοράλ δίσκο στο πλάι με ένα φλιτζάνι τσαγιού και ένα πιάτο. Το δωμάτιο είναι φωτεινό και ευάερο με πολλά παράθυρα, ενώ όπως φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια αιφνίδια έκπληξη στη σύζυζγό του.

Παλαιότερες εμφανίσεις της Μέγκαν έδειχναν άλλα δωμάτια στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του καθιστικού που έχει επιμεληθεί με προσοχή στη λεπτομέρεια. Ο καλαίσθητος χώρος είναι γεμάτος με βιβλία, κεριά και κρύσταλλα και δίνουν ιδέες για decoration.

main photo: Getty Images/Ideal Image

Μέγκαν Μαρκλ: To παιχνίδι της τύχης & η μεγάλη μεταστροφή

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ