Η βασιλική κατοικία του βασιλιά Καρόλου Γ’ στο Sandringham έχει μπει δυναμικά στο εορταστικό πνεύμα με ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το κτήμα Sandringham του μονάρχη βρίσκεται στο Νόρφολκ και η ομάδα μοιράστηκε την άφιξη του γιγαντιαίου δέντρου.«Η ομάδα προετοιμάζει και τοποθετεί το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αυλή σήμερα», έγραφε η λεζάντα.

Η φωτογραφία δείχνει έναν εργάτη στην κορυφή του γερανού έτοιμος να ανάψει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Το Royal Collection Trust ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο Κάστρο του Windsor. Το 2021, οι αίθουσες στολίστηκαν στις 25 Νοεμβρίου, ενώ φέτος νωρίτερα!

Καρόλου

Η εορταστική ανάρτηση έγραφε: «Οι ημερομηνίες για τις δημοφιλείς χριστουγεννιάτικες εκθέσεις μας μόλις ανακοινώθηκαν! Οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις του Κάστρου του Windsor θα εκτίθενται από τις 24 Νοεμβρίου 2022 έως τις 2 Ιανουαρίου 2023».

«Οι ειδικές εκδηλώσεις τον Δεκέμβριο περιλαμβάνουν αποκλειστικές βραδινές εκδρομές Χριστουγέννων για ενήλικες και μια ημέρα χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων για παιδιά», έγινε γνωστό.

Η διακόσμηση στο εσωτερικό του κάστρου περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό δέντρο 20 μέτρων και οι επισκέπτες θα μπορούν να το θαυμάσουν από κοντά όταν περιηγηθούν στην κατοικία.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ