Η 4η σεζόν του “The Crown” κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου στο Netflix και όλοι περιμένουν με αγωνία τις συνταρακτικές εξελίξεις με την εμφάνιση της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

O σεναριογράφος της σειράς «The Crown» Πίτερ Μόργκαν, αποκάλυψε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα εμφανιστούν σε επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Netflix με θέμα τη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

«Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι είναι στη μέση του ταξιδιού τους και δεν ξέρω ποιο είναι το ταξίδι τους ή πώς θα τελειώσει» είπε στο THR. «Τους εύχομαι κάθε ευτυχία, αλλά αισθάνομαι πολύ πιο άνετα να γράφω για πράγματα που συνέβησαν τουλάχιστον 20 χρόνια πριν» προσέθεσε και εξήγησε: «Έχω στο μυαλό μου τον κανόνα των 20 ετών. Αυτός είναι αρκετός χρόνος και αρκετή απόσταση για να καταλάβουμε πραγματικά κάτι, να κατανοήσουμε τον ρόλο του, να κατανοήσουμε τη θέση του».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν θα προβάλλει σύγχρονες ιστορίες στο «The Crown» γιατί κάτι τέτοιο θα έκανε τη σειρά… δημοσιογραφική.

«Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που γράφουν ήδη για αυτούς. Για να είσαι δραματουργός, νομίζω ότι χρειάζεσαι προοπτική» πρόσθεσε σημειώνοντας πως «υπάρχουν πολλές ιστορίες να ειπωθούν χωρίς την ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ