Η πέμπτη σεζόν της μεγάλης παραγωγής «The Crown» έρχεται στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου. Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα των νέων επεισοδίων και κυκλοφόρησαν επίσημες φωτογραφίες, δίνοντας μία γεύση από τι το θα παρακολουθήσουμε.

«Καλωσορίσατε στα ’90s. Μία πρώτη γεύση από την πέμπτη σεζόν του The Crown, που φτάνει στις 9 Νοεμβρίου», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τα στιγμιότυπα.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν διάφορα στιγμιότυπα από την καινούρια σεζόν του «The Crown» , όπου το νέο καστ απαρτίζεται από τους Imelda Staunton, Elizabeth Debicki, Dominic West, Jonathan Pryce, Lesley Manville, Olivia Williams.

Όπως αποκάλυψε και η λεζάντα της ανάρτησης, ο 5ος κύκλος είναι αφιερωμένος στη δεκαετία των ’90s, όπου έγιναν γεγονότα που συντάραξαν τον κόσμο παγκοσμίως. Ένα από αυτά είναι φυσικά η σχέση του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana, που από την προηγούμενη σεζόν είχε μπει στο επίκεντρο.

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser κάνοντας ξεκάθαρο πως η σεζόν αυτή θα είναι αφιερωμένη στον χωρισμό του πριγκιπικού ζευγαριού και στο σκάνδαλο που ξέσπασε με τη παράλληλη σχέση του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ