Η σεζόν 5 της σειράς «The Crown» είναι διαθέσιμη πλέον στο Netflix χωρίς όμως να κερδίζει τόσο τους χρήστες όσο στην αρχή με τους πρώτους κύκλους της.

Τώρα η σειρά έχει χάσει τη λάμψη εκείνη που σε έκανε να παρακολουθήσεις την ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και της Ελισάβετ Β’.

Για τέσσερις σεζόν, ο δημιουργός του «The Crown», Peter Morgan, συνδύασε επιδέξια τα ιστορικά γεγονότα με τη μυθοπλασία και την αλήθεια με το κουτσομπολιό. Τώρα ανακυκλώνονται γνωστά θέματα θυσιάζοντας την ανάπτυξη χαρακτήρων.

Η 5η σεζόν έχασε την αίγλη της σειράς

Η σεζόν 5 της σειράς του Netflix «The Crown» απεικονίζει τις αναταράξεις των ταμπλόιντ της δεκαετίας του 1990, συμπεριλαμβανομένης της κατάρρευσης του γάμου του Καρόλου και της Νταϊάνα και διάφορα σχετικά σκάνδαλα, όπως το “Tampongate” και τη συνέντευξη της Νταϊάνα στο BBC με τον ντροπιασμένο πλέον δημοσιογράφο Martin Bashir.

Η πλοκή σε αρκετά σημεία θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι βαρετή και κάποια επεισόδια θα μπορούσαν να μην υπήρχαν εντελώς. Ένα επεισόδιο με επίκεντρο τον Μπόρις Γιέλτσιν και την αποσύνθεση των Ρομανόφ και ιδιαίτερα ένα αυτόνομο επεισόδιο για τον καρτουνίστικο αριστοκρατικό περιζήτητο Μοχάμεντ Αλ-Φαγιέντ, θα μπορούσε να είχαν καταργηθεί χωρίς να διαταραχθεί υπερβολικά η κύρια αφήγηση.

Το καστ επίσης θα λέγαμε ότι έχει κάτι αμήχανο που δεν σε τραβά και περισσότερο σου θυμίζει “καρικατούρες” χαρακτήρων. Στη νέα σεζόν βλέπουμε την Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ Β’, την Elizabeth Debicki (Tenet) ως Νταϊάνα, την Lesley Manville ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, τον Jonathan Pryce ως πρίγκιπα Φίλιππο, τον Dominic West ως πρίγκιπα Κάρολο, την Olivia Williams ως Καμίλα Πάρκερ, τον John Lee Miller ως πρωθυπουργό John Major και τον Bertie Carvel ως πρωθυπουργό Tony Blair.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ