Ο γάμος της Κάθριν Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011 ήταν αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επέλεξε την εκλεκτή της καρδιάς του, αδιαφορώντας αν ανήκει στους βασιλικούς ή αριστοκρατικούς κύκλους. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του βιβλίου «Guilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family» και τον συγγραφέα του Tom Quinn, o βασιλικός γάμος θα είχε αποφευχθεί αν η Κέιτ Μίντλετον δεν θα μπορούσε να γίνει μητέρα.

«Πρέπει πάντα να διασφαλίζεται ότι η μελλοντική βασίλισσα θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει παιδιά. Αν η Κέιτ δεν ήταν γόνιμη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο γάμος θα ματαιωνόταν», αναφέρεται στο βιβλίο. Ο συγγραφέας που έκανε τη σοκαριστική αποκάλυψη, ισχυρίζεται ότι το ίδιο συνέβη και με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είχε υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, σίγουρα θα απογοητευτούν οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Ο συγγραφέας ισχυρίζεται για την Νταϊάνα: «Η Νταϊάνα μου είχε παραπονεθεί σε μια σύντομη συνάντηση ότι ήταν αθώα και πίστευε ότι οι προγαμιαίες εξετάσεις της είχαν να κάνουν με τη γενική εικόνα της υγείας, αλλά αργότερα συνειδητοποίησε ότι είχε όντως ελεγχθεί για γονιμότητα της».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πριγκίπισσα Κέιτ γνώριζε το λόγο για τον οποίο είχε υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς δεν «είναι ούτε ήταν ποτέ επαναστάτρια».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ