Την καθιερωμένη εορταστική-χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Αβαείο του Γουέστμινστερ ετοιμάζει η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Όπως και πέρσι, όπου η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε παίζοντας πιάνο, έτσι και φέτος ετοιμάζεται να λάμψει.

Η εν λόγω εκδήλωση γίνεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα, φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 15 Δεκεμβρίου, και η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας τραγουδά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Μέσα από αυτή την εκδήλωση, φέτος, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να αποτίνει φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ και στις ανιδιοτελείς προσπάθειες και πράξεις των ανθρώπων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Βασίλισσα Ελισάβετ
«Η φετινή εκδήλωση θα αποτίνει φόρο τιμής στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ και τις αξίες που επέδειξε σε όλη της τη ζωή, συμπεριλαμβανομένης της ενσυναίσθησης, της συμπόνιας και της υποστήριξης για τους άλλους. Αυτές τις αρχές πρεσβεύουν και οι καλεσμένοι που έχουν προσκληθεί στο Αβαείο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
H πριγκίπισσα της Ουαλίας στην περσινή εκδήλωση

Όπως είναι φυσικό, στην ειδική αυτή εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί από το ITV την παραμονή των Χριστουγέννων, θα δώσουν το παρών μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ