Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο έπειτα από πολύμηνη απουσία, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εγκατέλειψε ξανά το Μόντε Κάρλο για άγνωστο προορισμό προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν αναρρώνει σε μια μυστική τοποθεσία έξω από το Μονακό, όπως επιβεβαιώθηκε από τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Ο πρίγκιπας μίλησε στην εφημερίδα  Monaco-Matin και εξήγησε πως η Σαρλίν  “είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμα ξεκούραση και ηρεμία. Δεν βρίσκεται στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα”.

Επιστρέφοντας στο Μονακό έπειτα από έξι μήνες η πριγκίπισσα μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας: «Χαρούμενη μέρα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους που με κρατήσατε δυνατή»

Ο 63χρονος πρίγκιπας πρόσθεσε: “Δεν μπορώ να πω περισσότερα για λόγους διακριτικότητας. Υπάρχει μια κόπωση, που δεν είναι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με ανάπαυση και παρακολούθηση”.

Η νέα “εξαφάνιση” της Σαρλίν έρχεται λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή της στο Μονακό προκειμένου να είναι ξανά κοντά  στον Αλβέρτο και τα έξι ετών δίδυμα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα. Η 43χρονη Σαρλίν είχε μείνει για περίπου έξι μήνες στην Νότιο Αφρική αντιμετωπίζοντας επιπλοκές έπειτα από μια λοίμωξη, τόσο σοβαρές ώστε να υποβληθεί σε τουλάχιστον μια επέμβαση.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε ανακοινώσει πως η πριγκίπισσα θα επέστρεφε προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς Εθνικής Επετείου του Μονακό, σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

Η πριγκίπισσα επέστρεψε με ιδιωτικό jet στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου, φανερά καταβεβλημένη

Τελικά αυτό δεν θα συμβεί. «Οι γαλήνιες Υψηλότητες αποφάσισαν από κοινού ότι μια περίοδος ηρεμίας και ξεκούρασης είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η καλύτερη ανάκαμψη για την υγεία της πριγκίπισσας Σαρλίν.» ανακοίνωσαν τα ανάκτορα.

«Έχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα με την υγεία της τους τελευταίους μήνες, η πριγκίπισσα αναρρώνει αυτήν τη στιγμή και θα συνεχίσει να το κάνει για τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να ξεπεράσει μια κατάσταση βαθιάς γενικής κόπωσης. Μέχρι την ανάρρωσή της, το που βρίσκεται η πριγκίπισσα  θα παραμείνει αυστηρά εμπιστευτικό».

Οι φήμες για την ύπαρξη ενός ακόμα παιδιού εκτός γάμου, η σύλληψη του οποίου συνέβη την εποχή που ο Αλβέρτος είχε ήδη δεσμό με την Σαρλίν έχουν φέρει σύννεφα πάνω από το πριγκιπάτο εδώ και μήνες. Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει πάρει την νομική οδό, ούτε έχει αποδειχθεί.

Η εύλογη ανησυχία για την υγεία της πριγκίπισσας που είχε κοπάσει με την επιστροφή της στο πριγκιπάτο, τώρα μεγαλώνει ξανά μετά την νέα αναχώρηση της, ενώ δεν καταλαγιάζουν οι ψίθυροι για τη σχέση του ζευγαριού παρά τις διαψεύσεις του Αλβέρτου.

Η νύφη έκλαιγε: Σαρλίν και Αλβέρτος του Μονακό την ημέρα του γάμου τους στις 2 Ιουλίου του 2011

Οι φήμες για το γάμο του Αλβέρτου και της Σαρλίν είχαν βέβαια ξεκινήσει κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή: την ημέρα του γάμου τους στις 2 Ιουλίου του 2011.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικό L’Express εκείνες τις ημέρες, η Σαρλίν, η οποία δεν είχε σταματήσει να κλαίει κατά τη διάρκεια της τελετής, είχε προσπαθήσει να «αποδράσει» από το πριγκιπάτο, μετά την πρόβα του νυφικού της. Τα ανάκτορα έχουν επίσημα διαψεύσει αυτή την ιστορία, τα δάκρυα της Σαρλίν στην τελετή όμως είχαν προκαλέσει αίσθηση.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε προκαλέσει εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό δρώμενο με την μία μεριά του κεφαλιού της ξυρισμένη. Ήταν μήπως σημάδι εκδήλωσης κάποιας εσωτερικής αναταραχής; «Όχι, απλώς μου άρεσε το στυλ» είχε εξηγήσει η Σαρλίν σε συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Ιανουάριο.

Λίγο αργότερα ήταν περιέργως απούσα από μια επίσημη συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν. Κατόπιν, τον περασμένο Μάιο, πέταξε μόνη της στη Νότια Αφρική υποτίθεται για μια εβδομάδα, και έμεινε τελικά για έξι μήνες. Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες από την επιστροφή της και τώρα είναι ξανά εκτός του ραντάρ με τα ανάκτορα να επιβεβαιώνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης της. Ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο στο πριγκιπικό θρίλερ του Μονακό;

Photo: Getty Images/Ideal Image

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ