Η πριγκίπισσα Σαρλίν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά, την Γκαμπριέλα και τον Ζακ.

Όταν η πριγκίπισσα Σαρλίν και τα δύο παιδιά της παρεβρέθηκαν στους εορτασμούς του Sainte Devote στο Μονακό τον Ιανουάριο, πολλοί παρατήρησαν ότι δεν ήταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος στο πλευρό της.

Αντίθετα, η βασιλική συνοδευόταν από μια μελαχρινή κυρία, ντυμένη με ένα ροζ παλτό, η οποία στεκόταν δίπλα της όλη την ώρα.

Όπως μπορούν όλοι να διακρίνουν, η Σαρλίν φαίνεται να έχει καλές σχέσεις με τη στγκεκριμένη κυρία αφού οι δυο τους μιλούσαν συνεχώς και ήταν χαμογελαστές.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η κυρία ονομάζεται Μελανί- Αντουανέτα Κοστέλο ντε Μάσι και είναι η κόρη της ξαδέρφης του πρίγκιπα Αλβέρτου, βαρόνης Ελισάβετ Αν ντε Μάσι.

Η απίστευτη ιστορία της Μελανί- Αντουανέτα Κοστέλο ντε Μάσι

Το ενδιαφέρον όμως έρχεται τώρα. Η οικογένεια ντε Μάσι έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση με τους Μονεγάσκους βασιλικούς.

Η μητέρα της Ελισάβετ Αν ήταν η πριγκίπισσα Αντουανέτα του Μονακό η οποία ήταν η μεγαλύτερη αδερφή του πρίγκιπα Ρενιέ Γ’, του πατέρα του Αλβέρτου.

Είχε μια μακροχρόνια σχέση με τον Αλεξάντρ Ατενάς- Νογκέ  στα μέσα της δεκαετίας του 1940 και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: την Ελισάβετ, τον Κριστιάν και την Κριστίν.

Για κάποιο διάστημα, τα αδέρφια είχαν αποκλειστεί από τη διαθήκη αφού είχαν γεννηθεί εκτός γάμου. Αυτό άλλαξε όταν η Αντουανέτα και ο Αλέξανδρος τελικά παντρεύτηκαν το 1951.

Ο γάμος όμως δεν έμελλε να κρατήσει. Μετά το διαζύγιο του ζευγαριού, η Αντουανέτα ξεκίνησε μια σχέση με τον Ζαν Σάρλς Ρέι, πρόεδρο του κοινοβουλίου των Μονεγάσκων.

Μαζί, το ζευγάρι σκέφτηκε ένα σχέδιο για να εκθρονίσουν τον Ρενιέ, ο οποίος ήταν ανύπαντρος και δεν είχε παιδιά εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες διέδωσαν μια φήμη ότι η κοπέλα του, η Γαλλίδα ηθοποιός Ζιζέλ Πασκάλ, δεν μπόρεσε να κάνει παιδιά. Πιστεύεται ότι ήλπιζαν ότι η έλλειψη διαδόχου θα ωθούσε το κοινοβούλιο να αναγνωρίσει τον γιο της, Κριστιάν Λουί, ως τον επόμενο στη σειρά του θρόνου – και να κάνει την Αντουανέτα βασίλισσα μέχρι να ενηλικιωθεί ο γιος της.

Το σχέδιο δεν λειτούργησε. Ο Ρενιέ κατάφερε να κάνει μία υπέροχη σχέση με την Γκρέις Κέλι, την οποία παντρεύτηκε το 1956, και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά – τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τις αδερφές του, την πριγκίπισσα Καρολάιν και την πριγκίπισσα Στεφανία.

Ο πρίγκιπας Ρενιέ πέθανε τον Απρίλιο του 2005 σε ηλικία 81 ετών. Σε εκείνο το σημείο, ο Αλβέρτος Β’ ανέβηκε στο θρόνο – και η Αντουανέτα και οι απόγονοί της έχασαν τη θέση τους στη σειρά διαδοχής του θρόνου των Μονεγάσκων, η οποία περιορίζεται στους απογόνους του σημερινού κυρίαρχου. αδέρφια, και απόγονοι αδελφών.

Ωστόσο, οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ της Αντουανέτας και του Ρενιέ δεν επηρέασε την υπόλοιπη οικογένειά της.

Ο Ρενιέ επέλεξε την κόρη της Ελισάβετ για παρανυφάκι στον γάμο του με την Γκρέις και την έκανε επίσης νονά της κόρης τους, πριγκίπισσας Στεφανί.

Η Ελισάβετ είχε επίσης στενό δεσμό με τον ξάδερφό της Άλμπερτ. τον εκπροσώπησε σε διάφορους βασιλικούς αρραβώνες και φωτογραφήθηκε μαζί του σε πολλές επίσημες εξόδους του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ