Κατά έναν χρόνο μεγαλύτερη έγινε η Πριγκίπισσα Ολυμπία και γιόρτασε τα γενέθλιά της στη χώρα μας και στην αγκαλιά του αγαπημένου της Περεγκρίν Πίρσον.

Φορώντας ένα όμορφο και girly ροζ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ροζ γυαλιά, γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της και έδειχνε πολλή όμορφη και σε υπέροχη διάθεση.

Οι γονείς της Πρίγκιπας Παύλος και Μαρί Σαντάλ, οι οποίοι βρίσκονται επίσης στην Ελλάδα, ευχήθηκαν στην κόρη τους με αφιερωματικά posts και δίνοντάς της τις τρυφερές ευχές τους.

«Ολυμπία, είσαι η καλύτερη κόρη που θα μπορούσε να έχει ένας πατέρας. Σε αγαπώ. Χαρούμενα γενέθλια. Χρόνια πολλά Ολυμπία, σε αγαπώ αφάνταστα», έγραψε ο Πρίγκιπας Παύλος.

«Χαρούμενα γενέθλια στη λαμπερή Ολυμπία! Συνέχισε να λάμπεις και να μας αγγίζεις με το χιούμορ, τη δύναμη και την ομορφιά σου. Σε αγαπώ αφάνταστα», έγραψε η Μαρί Σαντάλ στις εικόνες που μοιράστηκε με πρωταγωνίστρια την κόρη της

Εκείνη και ο Περεγκρίν Πίρσον απολαμβάνουν τη διαμονή τους στη Ελλάδα και κάνουν βόλτες με σκάφος, ενώ παράλληλα γεύονται την ελληνική κουζίνα που τόσο πολύ αγαπά η Πριγκίπισσα.

Η Πριγκίπισσα Ολυμπία με το ροζ φόρεμά της

Μέσα από το official account της Βασιλικής οικογένειας δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφιες της Ολυμπίας ως μωράκι, με τη Μαρί Σαντάλ να την κρατά στην αγκαλιά της. Η πριγκίπισσα Ολυμπία είναι το δεύτερο από τα πέντε παιδιά του ζευγαριού, και μάλιστα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο και με μια λαμπρή επαγγελματική πορεία!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ