Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ στο Westminster Abbey. Έντεκα ημέρες μετά το θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί γύρω από το Αββαείο για να πει το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ. Είναι το μέρος που η Ελισάβετ είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον πρίγκιπα Φίλιππο, πριν από 75 χρόνια.

H πριγκίπισσα Kate έφτασε στο Αββαείο του Westminster μαζί με τη βασιλική σύζυγο Camilla και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte.

H σύζυγος του πρίγκιπα William και πλέον πριγκίπισσα της Ουαλίας, έδειχνε ιδιαίτερα κομψή, φορώντας ένα μαύρο coat dress, μαύρο καπέλο με βέλο και το pearl choker κολιέ που άνηκε στην πριγκίπισσα Diana.
Το συγκεκριμένο κολιέ, είχε ξαναφορέσει στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου και λέγεται ότι η επόμενη που θα το φορέσει θα είναι η πριγκίπισσα Charlotte.

Η πριγκίπισσα Kate, κρατούσε από το χέρι την 7χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte, παρηγορώντας τη, ενώ δίπλα τους περπατούσε ο πρίγκιπας George.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ