Η ελληνική βασιλική οικογένεια, οι οποία συνδέεται με στενούς δεσμούς με την βρετανική, απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στον δούκα του Εδιμβούργου, καθώς ο πρίγκιπας Παύλος, η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, η πρωτότοκη κόρη τους, Μαρία – Ολυμπία, η αδερφή του Παύλου, πριγκίπισσα Θεοδώρα, καθώς και η σύζυγός του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο φόρος τιμής στον δούκα του Εδιμβούργου

Ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας – Μαρίας έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο στα αγγλικά και μια σειρά από φωτογραφίες του 99χρονου πρίγκιπα που έφυγε χθες από τη ζωή. “Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν άνθρωπος των πράξεων, με μεγάλη δύναμη και ενέργεια. Έχει ειπωθεί ότι η ζωή των νεκρών τοποθετείται στη μνήμη των ζωντανών και αυτό θα ισχύει εκπληκτικά για τις αναμνήσεις μας από τον χρόνο που περάσαμε μαζί του – το χιούμορ του, οι ιστορίες, τα φαινομενικά απεριόριστα ενδιαφέροντα του – θα εκτιμώνται πάντα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ και την οικογένειά της, για την οποία η αίσθηση της απώλειας θα είναι δυσβάσταχτη. Και όμως ξέρω πως η σκέψη της εξαιρετικής ζωής του θα είναι πηγή τεράστιας παρηγοριάς και υπερηφάνειας” έγηραψε μεταξύ άλλων ο Παύλος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece)

Η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ και η πρωτότοκη κόρη τους, πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, αποχαιρέτησαν τον δούκα του Εδιμβούργου μέσα από insta stories, στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Instagram.

 

 

Μαρί Σαντάλ

Εξίσου συγκινητική ήταν και η δημοσίευση της πριγκίπισσας Θεοδώρας, την οποία έχει βαφτίσει η βασίλισσα Ελισάβετ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Theodora (@tgreece)

Τον δικό της φόρο τιμής απέτισε και η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ