Ο πρίγκιπας Κάρολος μοιράστηκε ένα βίντεο, που στο backround φαίνεται το υπέροχα διακοσμημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο του στο Highgrove House, καθώς έδωσε ένα εορταστικό μήνυμα στα μέλη των ένοπλων δυνάμεων. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας τους ευχαρίστησε μέσα από το βίντεο για τη “συνεχή εξυπηρέτηση, αφοσίωση στο καθήκον και τη θυσία”. Λαμπερές νεράιδες και φωτάκια, στόλιζαν το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Καμίλα. Ένα ποτήρι σαμπάνιας, ένα ελάφι και ένα υπέροχο Corgi, ήταν μεταξύ των υπέροχων στολιδιών του δέντρου και φυσικά κάποια είναι διαθέσιμα στο κατάστημα του Highgrove.

 

Κατά τη διάρκεια του βίντεο μπορούσαμε να διακρίνουμε τους όμορφους κήπους του σπιτιού του, στο Gloucestershire μέσα από το παράθυρο που βρισκόταν πίσω του. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Δούκισσα Καμίλα, περνούν τα Χριστούγεννα φέτος, στο Highgrove House, εν μέσω της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, επαίνεσε τις προσπάθειες των ένοπλων δυνάμεων, λέγοντας: “Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της ασυνήθιστης και δύσκολης χρονιάς, ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής σε κάθε έναν από εσάς, και τις οικογένειές σας, για τη συνεχή υπηρεσία σας, την αφοσίωση στο καθήκον και τη θυσία.. Ορίσατε όλοι ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα για το οποίο οφείλετε τεράστια ευγνωμοσύνη.”. Αναγνώρισε επίσης, ότι κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, πολλοί υπάλληλοι της υπηρεσίας, έχουν βιώσει μεγάλο χρονικό διάστημα αποχωρισμού από τις οικογένειές τους και συνεχής περιόδους απομόνωσης. Ο Κάρολος πρόσθεσε λοιπόν: “Αυτή η υποδειγματική δέσμευση για δημόσια υπηρεσία αποτελεί πραγματικό σήμα κατατεθέν των ενόπλων δυνάμεών μας και παρέχει μια ξεχωριστή αίσθηση διαβεβαίωσης στο έθνος μας, το οποίο εκτιμάται πολύ και μπορώ να σας διαβεβαιώσω γιαυτό.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ