Πολλά έχουν ειπωθεί για τους βασιλικούς τίτλους των παιδιών του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

Ο γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, Archie, τριών ετών, και η κόρη τους, Lilibet, ενός έτους, είναι πλέον τεχνικά πρίγκιπας και πριγκίπισσα επειδή ο παππούς τους, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, έγινε βασιλιάς.

Οι κανόνες που τέθηκαν από τον Βασιλιά Γεώργιο Ε’ το 1917 υποδηλώνουν ότι ο Archie και η Lili, ως παιδιά ενός γιου του μονάρχη, μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν τίτλο HRH εάν το επιθυμούν.

Ο εκπρόσωπος του βασιλιά είπε ότι ο μονάρχης ανακοίνωσε τους τίτλους για τον William και την Kate και εξέφρασε την αγάπη του για τον Harry και τη Meghan στην ομιλία του στο έθνος την Παρασκευή.

Σε συνέχεια της επίσημης δήλωσης του μονάρχη ενημερώθηκαν και τα social του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και ξεκαθαρίστηκαν οι τίτλοι των παιδιών τους. Αυτό δεν έγινε όμως και για τα παιδιά του πρίγκιπα Harry και της Meghan. Ο Archie και η Lili παραμένουν σημειωμένοι ακόμα ως “Master” και “Miss”.

Ενώ ο ιστότοπος ενημερώθηκε για τους royals της Ουαλίας, σαφώς η ενημέρωση της αγάπης σε έναν ιστότοπο δεν λειτουργεί αρκετά, επομένως δεν το κάναμε ακόμα, αλλά είναι σαφές ότι τους αγαπά. Θα εργαστούμε για την ενημέρωση του ιστότοπου όσο και όταν λάβουμε πληροφορίες ,” ανέφερε ο βασιλικός εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς εάν ο Archie και η Lili θα έπαιρναν τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας, πρόσθεσε: «Προς το παρόν, είμαστε συγκεντρωμένοι στις επόμενες 10 ημέρες και όταν λάβουμε πληροφορίες, θα ενημερώσουμε αυτόν τον ιστότοπο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ