Στο αεροδρόμιο του Heathrow εμφανίστηκε ο πρίγκιπας Harry σύμφωνα με την The Daily Mirror και από εκεί μεταφέρθηκε κατευθείαν στο Fogmore Cottage, όπου θα μείνει με την Πριγκίπισσα Eugenie, προκειμένου να ξεκινήσει η πενταήμερη αυτοαπομόνωσή του.

Ο Δούκας του Sussex επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να συμμετέχει μαζί με τον αδελφό του πρίγκιπα William στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, Πριγκίπισσας Diana, την επόμενη Πέμπτη.

O Πρίγκιπας Harry, μαζί με τον Πρίγκιπα William και τον Peter Philips, στην κηδεία τους Πρίγκιπα Philip

Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιστρέφει στη Μεγάλη Βρετανία μετά την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Philip. Η σύζυγος του, Meghan Markle παραμένει στην Καλιφόρνια μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον Archie και τη νεογέννητη Lilibet.

Την επόμενη εβδομάδα ο πρίγκιπας Harry μαζί με τον αδελφό του θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση μετά την την κηδεία του παππού τους. Μαζί θα παραστούν στην τελετή αποκαλυπτηρίων του αγάλματος της μητέρας τους, η οποία φέτος θα γινόταν 60 ετών.

Η τελετή οργανώνεται για την Πέμπτη 1η Ιουλίου στους κήπους του Παλατιού του Kensington. Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού, η λίστα καλεσμένων μειώθηκε και παρόντες θα είναι εκτός από τους δύο πρίγκιπες, μέλη της οικογένειας της Πριγκίπισσας Diana, ενώ τον Σεπτέμβριο θα διοργανωθεί μεγαλύτερη εκδήλωση με περισσότερους καλεσμένους, όπως φίλους της μητέρας τους, πρώην μέλη του προσωπικού και θαυμαστές της.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ