Με κορωνοϊο νόσησε ο Δούκας του Campridge, William. Μάλιστα ο πρίγκιπας απέκρυψε τη διάγνωση του ,διότι δεν ήθελε να ανησυχήσει το εθνος. Την είδηση έφερε στην επιφάνεια η βρετανική εφημερίδα Sun με ένα μάλιστα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό της δημοσίευμα, ο Δούκας του Cambridge  αντιμετώπιζε έντονη δύσπνοια. Το πάραδοξο της ιστορίας με την ασθένεια του William είναι ότι παρά το γεγονός ότι νοσούσε και βρισκόταν σε απομόνωση, διεκπεραίωσε 14 βασιλικές υποχρεώσεις με τη μορφή των τηλεδιασκέψεων.

Η περίοδος κατά την οποία νόσησε ο William φαίνεται να ήταν τον Απρίλιο , λίγες μέρες μετά τη διάγνωση του πατέρα του Πρίγκιπα Καρόλου. Το ίδιο διάστημα, θετικός και μάλιστα στην εντατική ήταν και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με συγκεκριμένη πηγή η οποία  δήλωσε στην εφημερίδα: «Ο William χτυπήθηκε αρκετά σκληρά από τον ιό. Κάποια στιγμή δυσκολευόταν να αναπνεύσει κάτι που πανικόβαλλε το περιβάλλον του.  Όταν διαγνώστηκε θετικός ήταν σοκ δεδομένου του πόσο fit  και υγιής είναι αλλά ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει να εργάζεται και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Ο Πρίγκιπας είχε δίπλα του τους γιατρούς του Παλατιού ενώ ακολούθησε τις κυβερνητικές οδηγίες για απομόνωση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, όταν έγιναν γνωστά τα νέα για την ασθένεια του Καρόλου και του Τζόνσον, ο Δούκας προβληματίστηκε ότι το να ενημερώσει τη χώρα για τη δική του ασθένεια θα πανικοβάλλει τον κόσμο.

Το Kensington πάντως δεν έχει σχολιάσει επίσημα το δημοσίευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ