Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έχει ανακυρηχθεί ο νέος πρίγκιπας της Ουαλίας, έναν τίτλο που μέχρι πρότινος είχε ο πρίγκιπας Κάρολος. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο 25ος πρίγκιπας της Ουαλίας και απέκτησε τον νέο τίτλο με τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η σύμπτωση επισημάνθηκε από θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, στο royal account princesscatherineofwales στο Instagram. «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έγινε 25ος πρίγκιπας της Ουαλίας ανήμερα της 25ης επέτειου του θανάτου της μητέρας του». Τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους θαυμαστές του Γουίλιαμ να γράφουν: «Τόσο υπέροχο! Η Νταϊάνα θα ήταν περήφανη για εκείνον», «Θα ήταν περήφανη και για το γιο της αλλά και για την Κάθριν με τα όμορφφα παιδιά τους. Ο Θεός να τους ευλογεί!».

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «Νταϊάνα. Η μητέρα μας», ο γαλαζοαίματος είχε αναφεθεί στην απώλεια της μητέρας του. «Είναι ένα γεγονος που ή θα σε σπάσει ή θα σε δυναμώσει. Δεν ήθελα να με καταρρακώσει, ήθελα να τα καταφέρω. Να ήταν περήφανη για το άτομο που θα γινόμουν. Ήταν πολύ απλή και απολαμβάναμε το γέλιο και να διασκεδάζουμε μαζί της», δήλωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ