Ο Πρίγκιπας Φίλιππος επέστρεψε στο νοσοκομείο του Βασιλιά Έντουαρντ VII για ανάρρωση σήμερα Παρασκευή 5/3/2021, μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση καρδιάς στο St Bartholomew’s την Τετάρτη.

Σε δήλωσή του, το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ είπε: «Μετά την επιτυχή διαδικασία του Δούκα του Εδιμβούργου στο Νοσοκομείο του Αγίου Βαρθολομαίου την Τετάρτη, η Μεγαλειότητά του έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βασιλιά Έντουαρντ VII σήμερα το πρωί. Ο Δούκας θα παραμείνει για ακόμη κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία».

Πρίγκιπας Φίλιππος

 

Μέχρι στιγμής, ο Δούκας του Εδιμβούργου έχει περάσει 17 διανυκτερεύσεις στο νοσοκομείο, τη μεγαλύτερη διαμονή του από ποτέ. Αρχικά εισήχθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο του King Edward VII στις 16 Φεβρουαρίου ως προληπτικό μέτρο μετά από αδιαθεσία. Την 1η Μαρτίου, ωστόσο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο St Bartholomew’s Hospital στο City του Λονδίνου. Ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει υποβληθεί σε θεραπεία για καρδιακά προβλήματα και στο παρελθόν, καθώς το 2011 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο από το Sandringham μετά από πόνο στο στήθος. Υποβλήθηκε σε θεραπεία για αποκλεισμένη στεφανιαία αρτηρία στο Νοσοκομείο Papworth στο Cambridgeshire και υποβλήθηκε σε μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία στεφανιαίας ενδοπροβολής. Ο Δούκας, ο οποίος πρόκειται να σηματοδοτήσει τα 100α γενέθλιά του στις 10 Ιουνίου, διαμένει στο Κάστρο του Windsor με τη Βασίλισσα καθόλη τη διάρκεια των lockdowns.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ